Category: Shqiperia Ime

1 14 15 16 17 160 / 162 POSTS
Modeli më i ri i biznesit në Ballkan, nëse ke 1 hektar tokë, mund të fitosh 250 mijë euro

Modeli më i ri i biznesit në Ballkan, nëse ke 1 hektar tokë, mund të fitosh 250 mijë euro

Çdo hektar tokë në Shqipëri mund të prodhojë në kufijtë e 250–320 mijë euro të ardhura nga energjia diellore. Në Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë [...]
BB vlerësoi maksimalisht projektin e Ndihmës Ekonomike, Rama: Ja pse çfarë janë thënë deri sot kanë qenë të pavërteta

BB vlerësoi maksimalisht projektin e Ndihmës Ekonomike, Rama: Ja pse çfarë janë thënë deri sot kanë qenë të pavërteta

Skema e re e ndihmës ekonomike e miratuar nga qeveria Shqiptare ka marrë mbështetjen e plotë dhe vlerësimet nga Banka Botërore. Banka Botërore përm [...]
“The Guardian”: Tirana, qyteti miqësor ndaj fëmijëve

“The Guardian”: Tirana, qyteti miqësor ndaj fëmijëve

Imagjinoni sikur jeni një fëmijë 10-vjeçar. Jetoni në një qytet mesatar për nga madhësia dhe dëshironi të vizitoni shokun e ngushtë, i cili është vetë [...]
1921…Parlamenti i parë i burrave të këtij vendi: Fotografia që sot na turpëron kundrejt të parëve tanë!

1921…Parlamenti i parë i burrave të këtij vendi: Fotografia që sot na turpëron kundrejt të parëve tanë!

Kur e kundron këtë foto, realizuar 95 vjet më parë, ndjesia e parë që të vjen është, të ulësh kokën i turpëruar përkundjejt të parëve. Kjo elitë e shk [...]
“Le Figaro”: Shqipëria me vreshtat më të vjetra në Europë, kartolina që duhet zbuluar menjëherë

“Le Figaro”: Shqipëria me vreshtat më të vjetra në Europë, kartolina që duhet zbuluar menjëherë

Para se të mbërrij në Shqipëri, i bëj vetes 1 001 pyetje për vendin. Kujt i ngjan ai? Si do të pritemi? A janë rrugët në gjendje të mirë për kampingun [...]
Intrepidtravel: Shqipëria diamanti i paprekur natyral i Europës

Intrepidtravel: Shqipëria diamanti i paprekur natyral i Europës

E shtrirë mes Greqisë veriore dhe ujërave të kaltra të Italisë, Shqipëria duhet të jetë një “Mekë” e turistëve, shkruan Intrapidtravel, kompania më e [...]
10 things your boss expects you know about spa deals

10 things your boss expects you know about spa deals

11 movies with unbelievable scenes about travel agencies. How cheap cruises can make you sick. 14 myths uncovered about cheap tickets. Why you'll neve [...]
Why your cultural note never works out the way you plan

Why your cultural note never works out the way you plan

Why your culture tips never works out the way you plan. The 6 best resources for travel coupons. Why vacation packages will make you question everythi [...]
The complete beginner’s guide to cultural solutions

The complete beginner’s guide to cultural solutions

Cheap cruises in 5 easy steps. 7 ways trip activities could leave you needing a lawyer. Travel agencies in 15 easy steps. How road trip games are the [...]
The 7 biggest cheap ticket blunders

The 7 biggest cheap ticket blunders

The 15 best resources for travel agencies. The 9 best resources for culture tips. Why mom was right about dog friendly hotels. How cheap tickets make [...]
1 14 15 16 17 160 / 162 POSTS