Category: Udhetime

VideoReportazh: Ura e Vashës, një ‘bukuroshe e vogël’ mes ferrobetonit të Rrugës së Arbrit dhe dy HEC-eve të reja

VideoReportazh: Ura e Vashës, një ‘bukuroshe e vogël’ mes ferrobetonit të Rrugës së Arbrit dhe dy HEC-eve të reja

Ura e Vashës, e shpallur Monument Kulture në vitin 1983, ndodhet mbi një prej degëve kryesore të lumit Mat, pikërisht aty ku priten lugina e Matit dhe ...
Pasuria turistike kombëtare vetëm dy orë larg Tiranës nga Shëngjergji në Martanesh (Foto)

Pasuria turistike kombëtare vetëm dy orë larg Tiranës nga Shëngjergji në Martanesh (Foto)

Kushdo që ka qenë dikur i apasionuar për të shkuar në Bizë, një fushë karstike në lartësinë 1200 metra, tani e ka më lehtë. Rruga e re përmes lugin ...
“The Telegraph”: Berati, qyteti i dytë më i bukur në Europë

“The Telegraph”: Berati, qyteti i dytë më i bukur në Europë

Prestigjiozja “The Telegraph” ka publikuar një listë me 30 qytetet më të bukura në Europë. Lista është përgatitur nga shoqata japoneze e agjentëve të ...
Shqipëria, së shpejti Spanja e re e Europës

Shqipëria, së shpejti Spanja e re e Europës

“Shqipëria, së shpejti Spanja e re?” Artikulli me këtë titull, i publikuar në muajin gusht 2016 nga revista zvicerane e specializuar për turizëm “trav ...
Vendi që ofron 18 mijë dollarë për t’u bërë shtetas i tij

Vendi që ofron 18 mijë dollarë për t’u bërë shtetas i tij

Alaska mirëpret këdo për të cilin i ftohti i dimrit mes dëborës dhe ngricës nuk përbën problem. Alaska e Shteteve të Bashkuara të Amerikës u paguan 1 ...
5 / 5 POSTS
15000

Loading…