Çfarë do të gjente SPAK, nëse do të mësynte në shtëpitë e Ilir Metës dhe Sali Berishës? Publikohen pamjet që po thyejnë rrjetin

Çfarë do të gjente SPAK, nëse do të mësynte në shtëpitë e Ilir Metës dhe Sali Berishës? Publikohen pamjet që po thyejnë rrjetin

Krijimi i SPAK është një ndër arritjet më të mëdha të reformës në drejtësi. Arrestimet në Gjykatën e Krujës, treguan se kjo reformë po funksionon.

Po rasti më i komentuar këto ditë nga opinioni publik është i mjekut të njohur Edvin Prifti, pasi nga kontrolli u SPAK në banesën dhe zyrën e tij u gjetën 250 mijë euro dhe 160 milionë lekë cash.

Kjo ka bërë që rrjeti të shpërthejë në meme për politikanët e njohur dhe pasuritë që SPAK mund të gjejë në shtëpitë e tyre.