“Dje dhe sot”! Kryeministri Rama publikon pamjet mahnitëse (Video)

“Dje dhe sot”! Kryeministri Rama publikon pamjet mahnitëse (Video)

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditë e sotme duke publikuar disa pamje nga transformimi i Pazarit të Gjirokastër falë ndërhyrjes së qeverisë së tij.

Rama ka vënë në duke ndryshimet e këtij qyteti me vlera të mëdha historike dhe kulturore.

Nëpërmjet fotografive Rama ka treguar se si ka qenë Pazari i Gjirokastër, përpara se të ndërhyhej nga autoritetet për mirëmbajtjen e qytetit.

“MIRËMËNGJES

dhe me keto pak sekonda nga Pazari i Gjirokastrës dje dhe sot, ju uroj një të dielë të bukur”,- shkruan Rama bashkëngjitur videos.