E sigurtë! Monika premton “gjellë falas”: Me ne, shqiptarët do të hanë më mirë dhe më lirë!

E sigurtë! Monika premton “gjellë falas”: Me ne, shqiptarët do të hanë më mirë dhe më lirë!

Monika Kryemadhi përmes një video-mesazhi, ka prezantuar disa pika kryesore të planit të partisë që ajo drejton, për bujqësinë. Sipas Kryemadhit, shumë fermerë janë në kufijtë e mbijetesës.

“Do të vendosim TVSH 0% në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe do të mbrojmë prodhimin vendas që shqiptarët të ushqehen më mirë dhe më lirë”, thotë ndër të tjera kryetarja e LSI.

“Gjysma e popullit shqiptar jeton me bujqësi. Shumë prej tyre janë në kufijtë e mbijetesës. Ndërkohë që shqiptarët shpenzojnë rreth 80% të pagës për ushqim, vetëm 30% e kësaj kërkesë mbulohet nga prodhimi vendas.

Me planin tonë kjo situatë do të ndryshojë. Fermerëve shqiptarë do t’iu garantojmë mbështetje direkte për të rritur prodhimin. Një Paketë Financiare të Dedikuar e cila do të investohet për të mundësuar uljen e kostos së imputeve bujqësore dhe naftës.

E ndërsa fermerët do të mbështeten për njësi prodhimi, shqiptarët do të ushqehen me prodhimet Made in Albania. Do të vendosim TVSH 0% në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe do të mbrojmë prodhimin vendas që shqiptarët të ushqehen më mirë dhe më lirë.

Do të mbështesim industrinë ushqimore e cila do të mundësojë hapjen e vendeve dinjitoze të punës. Ne e mbajmë fjalën! Shqipëria do të bëhet shtëpia juaj”, thuhet në video-mesazhin e Monika Kryemadhit.

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan