FOTO/ Pamje mahnitëse, Kukësi dhe Puka nën magjinë e borës pranverore

FOTO/ Pamje mahnitëse, Kukësi dhe Puka nën magjinë e borës pranverore

Nga veriu në juglindje një pjesë e mirë e territorit është e mbuluar nga dëbora.

Megjithë vështirësitë që janë krijuar, pamjet në Pukë, Korçë dhe Kukës janë mahnitëse.