“I tërbon djemtë, po u jep d.rogë”! Arjan Konomi hedh akuzat e rënda ndaj konkurrentit dhe kërkon arrestimin e tij: Më kanë thënë gazetaret! Në takimet e tij është shpërfytyruar!

“I tërbon djemtë, po u jep d.rogë”! Arjan Konomi hedh akuzat e rënda ndaj konkurrentit dhe kërkon arrestimin e tij: Më kanë thënë gazetaret! Në takimet e tij është shpërfytyruar!

Një debat me tone të forta ka ndodhur sonte mes Arjanit dhe Kristianit në Për’puthen pasi Sara përmendi “cajin që tërbon djemtë” në takimin me Erlindin.

Arjani hodhi akuza të rënda se Kristiani u jep konkurrentëve drogë, ndërsa Kristiani u vetëmbrojt duke thënë se është caj.

Sara: Çaji i tërbon djemtë.

Kristiani: Është çaj që nuk shitet dhe unë e përdor për rritje të performancës. Jam i vetmi që e kam si çaj. E ka përdor dhe Erlindi, ia ka ndjerë efektin. E ka përdorur dhe Antonela. Është caj matcha që nuk të rrit adrenalinën, as pulsin.

Arjani: Kjo është situatë delikate, të cilën e kam vënë re. Kam dyshuar dhe në njëfarë mënyre tek Erlindi nuk është më ai djalë që ka qenë në fillimet e tij dhe tani është bërë “fluturon, fluturon gomari”.

Kristiani: Nuk ke fytyrë dhe të marrësh avantazh nga situata. Erlindi e ka përdorur dy herë. Nëse ke përdorur skript prap, të kryqëzoj me logjikë. Nëse do, ta tregoj pozicionin me takim 4 minutësh. Ti je opinionist, opinioni nuk ka vlerë për të vërtetën. Nëse do të sulmosh sharlatanët dhe mashtruesit, sulmoji ata se nuk ka sulmuar askënd dhe të kanë shkruajtur disa persona që unë i kam ndihmuar.

Arjani: Ajo që thua është caj, nuk është caj, por jep drogë. Të jep halucinacione. Ti je për tu arrestuar me këto që bën.

Kristiani: Manipulator, o zotëri është çaj matcha, mos hamendëso.

Arjani:Ti sjell këtu lëndë narkotike aziatike. Më kanë thënë se këtu djemtë konsumojnë nga ai pluhuri që sjell Kristiani. Kristiani të rrisë performancën e tij në takime. Më kanë thënë gazetaret se e kanë përdorur dhe në takimet e tij dhe është shpërfytyruar. Kjo lëndë mund të jetë narkotike.