“Inceneratorin i jepen Bashkisë në vitin 2021”! Bashkia e Elbasanit: Kompania asgjëson mbetjet tona pa pagesë prej vitit 2016

“Inceneratorin i jepen Bashkisë në vitin 2021”! Bashkia e Elbasanit: Kompania asgjëson mbetjet tona pa pagesë prej vitit 2016

Në një deklaratë të saj, shoqëruar edhe me dokumentacionin përkatës, Bashkia e Elbasanit deklaroi se që prej vitit 2016 depoziton mbetjet urbane në impiantin e përpunimit të mbetjeve urbane në Elbasan. Më pas në vitin 2017 nisi incenerimi i tyre.

Siç e shikoni ky impiant funksionin që prej asaj kohe . Aktualisht këtu trajtohen rreth 80 tonë mbetje urbane të Bashkisë së Elbasanit në ditë. Por impianti u konceptua të përballonte nevojat e të gjithë bashkive të qarkut të Elbasanit.

Aktualisht, nisur nga kjo, por edhe për të zgjidhur problemin e ndotjes së mjedisit në qarkun e Elbasanit, këtij impianti i janë bashkëngjitur edhe disa bashki të tjera. Aktualisht këtu trajtohen edhe mbetjet urbane të bashkisë së Cerrikut, Librazhdit dhe Prrenjasit.

Impianti i përpunimit të mbetjeve urbane të Elbasanit është i pari i këtij lloji në Shqipëri. Në kontratën e Ministrisë së Mjedisit është konceptuar që ky impiant për 7 vite të menaxhohet nga kompania dhe më pas të kalojë në dorëzim të bashkisë së Elbasanit.

Në dhjetor të vitit 2021 impianti do të merret në dorëzim nga bashkia e Elbasanit e cila aktualisht depoziton mbetjet pa pagesë falë një marrëveshje e cila parashikonte ndërtimin e impiantit në territor të bashkisë së Elbasanit dhe kjo e fundit do të depozitonte mbetjet e saj pa pagesë.

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan