Ka qenë kryetar Bashkie… Lulzim Basha nuk e di sa lagje dhe njësi ka Tirana

Ka qenë kryetar Bashkie… Lulzim Basha nuk e di sa lagje dhe njësi ka Tirana

Edhe pse ka qenë kryetar i Bashkisë së Tiranës për 4 vjet dhe sot po kërkon votat e qytetarëve të saj, Lulzim Basha tregoi sot se nuk ka informacion përtej zyrës së tij.

Njoftimi i dërguar nga zyra për mediat e Partisë Demokratike, thotë se Lulzim Basha ka qenë sot në Njësinë 16 në Astir, në një takim me banorët.

Por, në fakt Lulzim Basha nuk e di që zona e Astirit është Lagjja 14 dhe se Tirana nuk ka as Lagje 16 as Njësi 16. Njësia 16 nuk ekziston, përveçse në mendjen e kreut të PD.

Gafat e herëpashershme të Lulzim Bashës janë mjaft komike, duke u kthyer në një idhull për faqet e memeve, ku më pikantja është ajo 7X7=42.