Karmina komenton kërcënimin e Gon Dukës për Lulin

Karmina komenton kërcënimin e Gon Dukës për Lulin

Pas kërcënimeve të Gon Dukës se, nëse Luli nuk e fut në listë, (nëse vendos vetë Goni të futet), ka për të parë si do shkojë puna, shumë demokratë janë shqetësuar dhe nuk kuptojnë çfarë po ndodh me Gonin.

Analisti Qim Peka i Zeni TV, u dha këtë shpjegim, fansave të shqetësuar të Karminës:

“Luli po ndjek strategjinë e mos shprehjes ndaj ndryshimeve në Kod, derisa ato të përfundojnë.

Kështu siç janë nisur, janë shumë mirë.

Pragu i lartë dhe listat e mbyllura e detyrojnë Gonin dhe gjithë të tjerët të rrijnë në rresht pas Lulit.

Goni kërcënon se mund të ketë marrë garanci nga Rama që do prishë pragun.

Kjo pastaj është tjetër punë.

Pra Goni kërkon që Luli t’i garantojë paraprakisht vendin në listë, nëse Rama nuk tërhiqet nga pragu kombëtar.

Po u tërhoq pastaj, Goni thotë ‘është në dorë time, a vij a nuk vij me Lulin’.

Ky është një test nëse Goni është ai Goni që kemi njohur ne këto vite, apo “Duka i krimit”.

Po iku nga Luli ai është “Duka i krimit”.

Po qëndroi me ne, është Goni që ne njohim.

Se politikanët njihen kur japin prova, jo me llafe bosh.

Deri tani ai ka dhënë kontribute të mëdha.

Dhe bllokimi i kampionatit është vepër e vëllait të tij.

Pra ai po përdor çdo mjet në ndihmë tonë.

Ndaj meriton të respektohet.

Por nëse në fund, duke përfituar nga lehtësirat e Kodit, ai tradhton, atëhere çdo gjë duket qartë që ai ka qenë në lojë të Ramës.

Dyshimet tona shtohen, se dhe Mand Duka ka thënë diku, që vendimi për të rifilluar kampionati do merret pasi të miratohet Kodi Zgjedhor, pra pas 1 tetorit.

Këtu duket se diçka luan”.

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan