nfektohet me Covid aktori i njohur shqiptar! Njoftimi i tij ironik: “Nëse e han dreqi me shpëtua nga Covidi, bahet mirë për mua e bahet mirë edhe për juve…S’do t’keni nevojë me ma ble buqetën”

nfektohet me Covid aktori i njohur shqiptar! Njoftimi i tij ironik: “Nëse e han dreqi me shpëtua nga Covidi, bahet mirë për mua e bahet mirë edhe për juve…S’do t’keni nevojë me ma ble buqetën”

Aktori i njour Çun Lajçi është infektuar nga Covid 19. Është ai vetë që e ka shpërndarë lajmin në rrjetet sociale, ndërsa nuk i mungon ironia, jo vetëm përballë sëmundjes por edhe përballë shoqërisë.

Ai shprehet se mirë do të jetë për nëse shpëton nga Covid, por mirë edhe për njerëzit që nuk do të detyrohen të vendosin buqta me lule dhe të zmadhojnë fotografinë e tij.

“Nëse e han dreqi me shpëtua nga Covidi, bahet mirë për mua e bahet mirë edhe për juve. S’do t’keni nevojë me ma zmadhue fotografinë as me ble buçetën me lule e me vu n’shkallët e teatrit të fotografia ime e zverdhueme! Po kam thanë, Drelajt janë larg me ardhë ju mbas kufomës sime!

Atje ka zogj e njerëz s’me duhen! Njeni kur m’pa me libra n’rrugë, n’Kumanovë m’duket, me shkroi: Me kalua kah shtëpia ime me këto libra, të ndjeki me qen deri n’Pejë! Mos i thashë se lodhet qeni, se unë n’rrugë kam lindë e n’rrugë kam me vdekë! Nëse e han dreqi më shpëtua nga virusi, keni shpëtua edhe ju, se s’ka me iu ra mallkimi që s’keni ba gja për mua, (s’kam dashtë mashtrim sa për fotografi) se vet kamë dashtë me m’përcjellë zogjët, e me vdekë tue knua me mua! Dardani, 28.03.2021”, ka shkruar aktori. Kujtojmë se aktori i madh ka humbur pak vite më parë vajzën e tij Bubulina.