Projektet e reja për Përmetin dhe Ujërat Termale të Bënjës

Projektet e reja për Përmetin dhe Ujërat Termale të Bënjës

Fondi Shqiptar i Zhvillimit njofton se mirëpret në konsultim publik grupet e interesit për projeket: “Rigjenerimi i Integruar Urban – Qyteti i Përmetit” dhe “Zhvillimi i Integruar Urban në Zonën Turistike të Ujërave Termale të Bënjës – Gjirokastër”.

“Takimi do të zhvillohet më datë 30 Shtator 2020, ora 11:00, në Bashkinë Përmet tek ambientet e Qendrës Kulturore Multifunksionale. Konsultimi do të përqendrohet në ndikimet mjedisore, të trashëgimisë kulturore, sociale dhe më gjerë” njofton FSHZH.

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan