“Pse ishim live”?! Personi që po shoqëronte Ramën harron kamerën hapur: Shikoni se çfarë filmon! (Video)

“Pse ishim live”?! Personi që po shoqëronte Ramën harron kamerën hapur: Shikoni se çfarë filmon! (Video)

Kryeministri Edi Rama ishte në stadiumin “Air Albania” për të parë nga afër procesin e vaksinimit të të moshuarve.

Në një dalje për mediat, iu përgjigj kritikave se të gjithë ata që po vaksinohen janë personalitet dhe persona të tjerë që kanë kontribuar dhe kanë arritur deri këtu.

Por një ‘incident’ është regjistruar gjatë vizitë së Ramës, ku personi që filmonte kryeministrin me telefon, ndonëse “live”, ka harruar ta ndërpresë transmetimin. Në atë moment kryeministri dëgjohet duke pyetur i habitur: “Pse ishim live?!”.

Momentin mund ta ndiqni në 3:59