Sekuestro ndaj pasurive të Ylli Ndroqit, zbardhet kërkesa e avokatëve ndaj Prokurorisë: Po i shkakton dëme të mëdha…

Sekuestro ndaj pasurive të Ylli Ndroqit, zbardhet kërkesa e avokatëve ndaj Prokurorisë: Po i shkakton dëme të mëdha…

Dy avokatët e presidentit të “Yldon Media Group”, Ylli Ndroqi, Besnik Muçi dhe Jordan Daci kanë kërkuar revokim të vendimit të gjykatës, e cila ka vënë nën sekuestro prej rreth tre muajsh pasuritë e Ylli Ndroqit.

Sipas Muçit, vendimi për sekuestro ka qenë një vendim i nxituar pas prokuroria nuk ka kryer një hetim të hollësishëm dhe të plotë. Ndërsa shtoi se, kjo sekuestro ka sjellë dëme të mëdha për presidentin e RTV Ora dhe Ora Neës.

Avokati shtoi se, “çdo cent apo qindarkë e shpenzuar nga zoti Ylli Ndroqi rrjedh nga burime të ligjshme e të deklaruara“.

Besnik Muçi: “Dorëzuam në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar një kërkesë për revokimin e vendimit të Gjykatës së Shkallës së Parë të Apelit për vendosjen e masës sekuestro, në kuadër të ligjit Anti-Mafia, për pasuritë e shtetasit Ylli Ndroqi.

Ne e paraqitëm në prokurori duke vlerësuar se qëndrimi në fuqi i masës së sekuestros ka dëmtuar dhe po dëmton në mënyrë të pariparueshme, ka ulur në mënyrë drastike vlerën e pasurive të shtetasit Ylli Ndroqi si dhe ka dëmtuar në mënyrë të pariparueshme imazhin e markave të njohura që ky shtetas përfaqëson këtu.

Në gjykimin tonë, kërkesa e prokurorisë dhe vendimi i gjykatës për vendosjen e masës së sekuestros, minimumi ka qenë një kërkesë e nxituar pasi prokuroria nuk ka kryer hetim të plotë, sipas parashikimeve të Ligjit Anti-Mafia. Sipas nenit, 2, 6, 7, 8, 9, 10 të këtij ligji.

Përveç se ka kryer verifikimin e pasurisë që ka, zoti Ylli Ndroqi nuk ka kryer asnjë hetim lidhur me burimin e të ardhurave.

Sipas provave që paraqitëm në prokurori rezulton se, çdo cent apo qindarkë e shpenzuar nga zoti Ylli Ndroqi rrjedh nga burime të ligjshme e të deklaruara”.

Isparta escort Afyon escort Giresun escort Çanakkale escort Trabzon escort Çorum escort Erzurum escort Muğla escort Pamukova escort Buca escort Osmaniye masaj salonu Balıkesir escort Manisa escort Aydın escort Muğla escort Maraş escort Yozgat escort Tekirdağ escort Mersin escort Nizip escort Çankaya escort Ordu masaj salonu Kütahya mutlu son masaj Elazığ mutlu son masaj Malatya mutlu son masaj Tokat mutlu son masaj Çorum mutlu son masaj Yalova mutlu son masaj Şanlıurfa escort bayan Gaziantep escort bayan Amasya escort bayan Edirne escort bayan Yozgat escort bayan Adana escort bayan