Category: Debat

Kërkon ndihmë kundër Ramës?! Meta i shkon për vizitë në shtëpi “mallkuesit” të famshëm korçar
Ilir Meta, gjatë vizitës së tij të sotme në Korçë, me rastin e 7 Marsit ka surprizuar edhe “korçarin më të famshëm” në rrjetet sociale, Ilir Vrenozin. [...]

Apeli i fundit i ambasadores amerikane, Kim: Shqiptarët duan lista të pastra, do kuptojmë nëse liderët e kanë kuptuar mesazhin e SHBA
Ambasadorja amerikane Yuri Kim ka lëshuar një mesazh të fortë kur vetëm pak orë na ndajnë nga dorëzimi i listave të kandidatëve për deputetë në Komisi [...]

Shifrat marramendëse: Ja Sa fitojnë kompanitë farmaceutike të vaksinave anti-Covid
Ardhja e vaksinave Covid-19 premton një kthim në jetën më normale – dhe ka krijuar një treg global me vlerë dhjetëra miliarda dollarë në shitje vjeto [...]

“Për mua leku është i fundit”! Rrëfimi i Luljeta Bozos: Dy arsyet pse pranova të kandidoja për deputete
Kandidatja për deputete e PS, Luljeta Bozo ka folur tek emisioni i Ola Brukos në News24 ”Dola te Ola” ka folur për pranimin e ftesës së kryeministrit [...]

Në Kamëz apo Afganistan ku mësuesit PD-ist janë vetëm burra, Flamur Noka merr në dorë reformimin e arsimit: Do bëj reformë të thellë, duhen njerëz me kulturë! (Video)
Flamur Noka ka mbledhur disa mësues në Kamëz ku ka dhënë alarmin për cilësinë e arsimit.
Ai ka premtuar se sapo PD të marrë në drejtim qeverinë, ai [...]

Intervista “fake” në internet, Rama reagon ashpër: Nivel i ri i maskarallëkut mediatik, në kohë gomarllëqesh dixhitale
Një intervistë e Edi Ramës botuar në portalin “Bota Sot” rezulton të jetë e rreme. Kryeministri ka reaguar ashpër pasditen e sotme duke u shprehur se [...]

Covid-19 në 24 orët e fundit: 21 viktima, 819 raste të reja dhe 306 të vaksinuar
Ministria e Shëndetësisë deklaroi sot se janë konfirmuar 819 raste të reja me koronavirus, ndërsa kanë marrë dozat e vaksinave 306 persona.
Gjithas [...]

“Ndoshta gaboj, por Luljeta më duket më e re se Lulzimi”! Kreshnik Spahiu del me reagimin epik pas sulmeve ndaj inxhinieres Bozo
Ftesa e kryeministrit Edi Rama për inxhinieren Luljeta Bozo që t’iu bashkohet listave të PS, në zgjedhjet e 25 prillit ka ngjallur reagime të shumta. [...]

7 Marsi/ Kryeministri Rama e nis ditën me urimin special për mësuesit: Iu siguroj që…
Kryeministri Edi Rama ka uruar mëngjesin e sotëm me rastin e 7 marsit të gjithë mësuesit e Shqipërisë. “I siguroj se e mira është ende përpara nesh”, [...]

Telefonata që i habiti të gjithë në studio! Zbulohet kush është modelja shqiptare që i ka marrë mendjen Silvio Berlusconit!
Silvio Berlusconi, politikani i njohur, President i Forza Italia, sipërmarrës dhe ish-pronar i Milanit, do të mbahet mend jo vetëm për talentin e tij [...]