Category: Debat

1 1,056 1,057 1,058 1,059 1,060 1,625 10580 / 16247 POSTS
Pasi “takoi Skënderbeun” Albini takim me “hamzat” shqiptarë

Pasi “takoi Skënderbeun” Albini takim me “hamzat” shqiptarë

Pas Lezhës, ku nisi fushatën e tij në mbështetje të 3 kandidatëve të Vetëvendosjes, Albin Kurti u ndal në Tiranë, ku hapur kërkoi votat për Boiken Aba [...]
Monika analfabete funksionale?! “Afera më e madhe e shekullit”! Lefter Koka i përgjigjet ‘flakë për flakë’: Faleminderit llogaritare Mona që tregove si punojmë! Padashje, sepse ti nuk i kuptoje ato që lexoje

Monika analfabete funksionale?! “Afera më e madhe e shekullit”! Lefter Koka i përgjigjet ‘flakë për flakë’: Faleminderit llogaritare Mona që tregove si punojmë! Padashje, sepse ti nuk i kuptoje ato që lexoje

Ish-ministri Lefter Koka i është përgjigjur ‘flakë për flakë’ kryetares së LSI-së, Monika Kryemadhi pas denoncimit që ajo bëri sot në lidhje me aferën [...]
Përfundimtare: Vetëvendosje do ketë 58 deputetë, PDK 19, LDK 15, AAK 8

Përfundimtare: Vetëvendosje do ketë 58 deputetë, PDK 19, LDK 15, AAK 8

Vetëvendsoje merr 58 deputetë në Kuvendin e Kosovës pas përfundimit të numërimit të të gjitha votave të rregullta, atyre me kusht dhe votave nga diasp [...]
Erion Veliaj nis shantazhin për mbylljen e RTV Ora

Erion Veliaj nis shantazhin për mbylljen e RTV Ora

Kur po bëhen dy muaj nga përgjimet e antimafias italiane, Erion Veliaj ka zgjedhur të flasë, por jo për ngjarjen. Në mënyrë të paprecedentë, del ha [...]
“Institucionet e drejtësisë po japin rezultate”! DASH: Shqipëria, progres në zbatimin e ligjit anti-Mafia e sekuestrimin e pasurive të paligjshme

“Institucionet e drejtësisë po japin rezultate”! DASH: Shqipëria, progres në zbatimin e ligjit anti-Mafia e sekuestrimin e pasurive të paligjshme

Departamenti Amerikan i Shtetit ka bërë publik Raportin e Strategjisë Kombëtare të Kontrollit të Narkotikëve duke vënë theksin tek pastrimi i parave d [...]
Sinqeriteti tronditës i një interviste dhe disa SMS aferash, objekt hetimi për SPAK

Sinqeriteti tronditës i një interviste dhe disa SMS aferash, objekt hetimi për SPAK

Me sinqeritetin e një fëmije, i zhgënjyer por pa mllef, Dr. Halim Kosova, ish-deputet i PD-së por i mënjanuar si pa u ndjerë nga kjo parti, njëherësh [...]
Padia e PR për tubimet, sherr në Kushtetuese! Marsida e Ilir Metës justifikon besimin: Mbron opozitën dhe sillet jo si gjyqtare, por si bashkëjetuesi Alibeaj

Padia e PR për tubimet, sherr në Kushtetuese! Marsida e Ilir Metës justifikon besimin: Mbron opozitën dhe sillet jo si gjyqtare, por si bashkëjetuesi Alibeaj

Ndërsa na ndajnë më pak se dy muaj nga zgjedhjet parlamentare të 25 prillit dhe 22 ditë nga nisja zyrtarisht e fushatës zgjedhore, opozita e bashkuar [...]
Frrok Çupi zbulon prapaskenat e lëvizjes më të fundit të Albin Kurtit: Një mitoman majtist që po shkon drejt qeverisë së dytë “50 ditore”

Frrok Çupi zbulon prapaskenat e lëvizjes më të fundit të Albin Kurtit: Një mitoman majtist që po shkon drejt qeverisë së dytë “50 ditore”

Analisti Frrok Çupi e ka ciëlësuar si ‘patriotizëm fallso, duke kërkuar që ti largohet problemeve në Kosovë’, takimin e zhvilluar ditën e djeshme në L [...]
Si u tall komision i kllounëve me Dr.Kosovën?! “Ma punuan”! Halim Kosova zbardh mesazhet me Bashën: PD përdhosi një punë profesionale

Si u tall komision i kllounëve me Dr.Kosovën?! “Ma punuan”! Halim Kosova zbardh mesazhet me Bashën: PD përdhosi një punë profesionale

Mjeku Halim Kosova ka zbuluar shumë detaje sonte në Open, për distancimin e tij nga PD dhe mos kualifikimin nga komisoni Ruli. Ai ka treguar edhe m [...]
Metës i është mbushur mendja se parashikon termetet! Mero Baze: Ilir, të vetmit që parandjejnë tërmetet janë minjtë, por edhe ata 20 sekonda para! Tani ose je mi i veçantë, ose i çmendur?! (Video)

Metës i është mbushur mendja se parashikon termetet! Mero Baze: Ilir, të vetmit që parandjejnë tërmetet janë minjtë, por edhe ata 20 sekonda para! Tani ose je mi i veçantë, ose i çmendur?! (Video)

Një ditë më parë, Ilir Meta akuzoi gazetën TemA pse nuk e kishte marrë seriozisht dhe e kishte quajtur të çmendur, që i dërgonte shkresa kryeministrit [...]
1 1,056 1,057 1,058 1,059 1,060 1,625 10580 / 16247 POSTS