Category: Debat

1 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 1,625 10810 / 16243 POSTS
Paralajmërimet e Yuri Kim , KQZ regjistron si subjekt për zgjedhjet e 25 prillit partinë e Tom Doshit

Paralajmërimet e Yuri Kim , KQZ regjistron si subjekt për zgjedhjet e 25 prillit partinë e Tom Doshit

Partia Social Demokrate, pjesë e së cilës është edhe Tom Doshi, është regjistruar si subjekt në zgjedhjet e 25 prillit, me kryetar Ëngjëll Bejtjan. [...]
Rama: 7020 doza të vaksinës anti-Covid mbërrijnë sot në Shqipëri

Rama: 7020 doza të vaksinës anti-Covid mbërrijnë sot në Shqipëri

Kryeministri Edi Rama deklaron se ditën e sotme vijnë 7 mijë e 20 dozat e tjera nga kontrata me Pfizer, duke siguruar intensifikimin e procesit të v [...]
Mesazhet e ambasadores lëkundin ish-kryeministrin: Amerikanët të vendosur kundër Berishës!  për rikandidimin më 25 prill

Mesazhet e ambasadores lëkundin ish-kryeministrin: Amerikanët të vendosur kundër Berishës! për rikandidimin më 25 prill

Shtohen pikëpyetjet për rikandimin e ish-kryeministrit Sali Berisha në zgjedhjet e 25 prillit. Fillimisht ish-kreu i PD dukej shumë i sigurt për të ma [...]
Imagjinoni ç’do ndodh me Partinë Demokratike pasi Sali Berisha “të shkoi te të shumtët”! Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe lëshon paralajmërimin e fortë

Imagjinoni ç’do ndodh me Partinë Demokratike pasi Sali Berisha “të shkoi te të shumtët”! Kreshnik Spahiu publikon foton që po shpërndahet me shpejtësi dhe lëshon paralajmërimin e fortë

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu teksa ka publikuar një foto ku shfaqet në krah të liderit historik, ish-Presidentit Ibrahim Rrugova ka d [...]
Kuvendi në seancë plenare: Mazhoranca rrëzon dy dekretet e presidentit! Futet me procedurë të përshpejtuar ligji për Agjencinë e Mbikëqyrjes Policore

Kuvendi në seancë plenare: Mazhoranca rrëzon dy dekretet e presidentit! Futet me procedurë të përshpejtuar ligji për Agjencinë e Mbikëqyrjes Policore

Parlamenti do të mblidhet sot në një seancë plenare, ku pritet të rrëzohen dy dekretet e presidentit Ilir Meta. Ky i fundit ktheu për rishqyrtim l [...]
I pengonte Gjykata Kushtetuese…po tani që u krijua?! Mazhoranca çon në kalendat greke ligjin për izolimin dhe shkarkimin e Ilir Metës: Bllokon edhe hetimin e presidentit për aferat me dhënien e shtetësive

I pengonte Gjykata Kushtetuese…po tani që u krijua?! Mazhoranca çon në kalendat greke ligjin për izolimin dhe shkarkimin e Ilir Metës: Bllokon edhe hetimin e presidentit për aferat me dhënien e shtetësive

Mazhoranca çon në kalendat greke ligjin për izolimin e presidentit Ilir Meta. Edhe pse u trumbetua me të madhe dhe thuajse të gjithë eksponentët më të [...]
Juristi Romeo Kara: SPAK të zbresë te vilat e Gjirit të Lalëzit! Korrupsioni politik më alarmant se në drejtësi! Shuma të mëdha parash kanë dalë jashtë vendit

Juristi Romeo Kara: SPAK të zbresë te vilat e Gjirit të Lalëzit! Korrupsioni politik më alarmant se në drejtësi! Shuma të mëdha parash kanë dalë jashtë vendit

Juristi Romeo Kara, në një shkrim për gazetën ka analizuar arrestimin e gjyqtares së Krujës. Sipas tij, SPAK nuk duhet të mbetet në këto nivele, por d [...]
“Ky Lyli im është nam”! Erion Braçe ironizon keq Bashën: E shkrin akullin me piper dhe temperaturën e rrit me …

“Ky Lyli im është nam”! Erion Braçe ironizon keq Bashën: E shkrin akullin me piper dhe temperaturën e rrit me …

Zv.kryeministri Erion Braçe ka ironizuar kryetarin e Partisë demokratike Lulzim Basha pas akuzave të kryedemokratit se qeveria nuk po ndihmon qytetar [...]
Rama-Bashës: Në kohën e PD familjet braktisnin shtëpitë nga përmbytjet dhe rrugët ktheheshin në pista skish

Rama-Bashës: Në kohën e PD familjet braktisnin shtëpitë nga përmbytjet dhe rrugët ktheheshin në pista skish

Kryeministri Edi Rama nuk ka vonuar t’i përgjigjet akuzave të kreut të PD-së, Lulzim Basha, duke i treguar se qytetarët e dinë shumë mirë reagimin që [...]
Bushati: “Njerëzit mund të bëhen vrasës”! Balluku i përgjigjet anal-istit: E turpshme, prononcim i tmerrshëm Mua nuk më rëndon që të qëndroj tek borëpastruesja

Bushati: “Njerëzit mund të bëhen vrasës”! Balluku i përgjigjet anal-istit: E turpshme, prononcim i tmerrshëm Mua nuk më rëndon që të qëndroj tek borëpastruesja

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjitikës, Belinda Balluku, nga aksi Tiranë-Elbasan tha se të gjitha akset nacionale kombëtare janë të aksesueshme, [...]
1 1,079 1,080 1,081 1,082 1,083 1,625 10810 / 16243 POSTS