Category: Debat

Debati, Teliti-ministres: Jeni në siklet! Denaj ironizon: Gatimet me erëza janë të vështira
Ndërsa biseda ishte e fokusuar tek ekonomia dhe ndihma e qeverisë Rama gjatë pandemisë për qytetarët e bizneset, shefi i kabinetit të PD-së, Dorian Te [...]

“Baba i Lazaratit dhe i dhjetëra të zezave” në Shqipëri Sali Berisha, mesazh për ambasadoren e SHBA Yuri Kim: Mos u merr me Doshin por me Ramë, që ka qenë ne burg në Francë Itali dhe ka zbatuar politikën e drogës në Shqipëri
Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, shkroi sot në Twitter se kishte marrë garanci nga kryeministri Edi Rama që deputeti Tom Doshi nuk ka koalicion [...]

“Edhe sikur me plumba të më qëllojnë…”! Deliron Kryemadhi, mëkatarja flet si ëngjell për plumba dhe vota: Askush nuk do vdesë pa i larë haqet!
Monika Kryemadhi ka bërë një deklaratë të fortë mbrëmjen e sotme pas gjobitjes së partisë së saj për shkeljen e masave antiCovid.
Ajo hodhi akuza t [...]

Vuçiç: Vaksinat e Lindjes më shpëtuan nënën nga vdekja, ndaj “s’pyes” për kritikat nga BE! Jemi gati tu dhurojmë Fqinjët tanë duhet të vaksinohen si ne
Presidenti serb Aleksandar Vuçiç i tha Euroneës se Serbia duhej të kujdesej për veten e saj kur bëhej fjalë për vaksinat kundër virusit COVID, një ven [...]

Shpëtim apo Shpëtym?! Idrizi i përgjigjet Ramës flakë për flakë: Ky është bullizëm. Do t’ia nxjerr “tymin e zi
Kreu i PDIU, Shpëtim Idrizi ka komentuar ironinë e kryeministrit Rama në një intervistë për “Top Talk” duke thënë se dhet të jetë i kujdesshëm kur bul [...]

Meta, Berisha, Basha e Kryemadhi, heshtin për arrestimin nga SPAK të gjyqtares që lironte kriminelë nga burgu. Po “ngushtohet” laku?!
Ditën e sotme Prokuroria Speciale realizoi një sukses të certifikuar ditën e sotme, teksa vuri në pranga gjyqtaren e Krujës Enkelejda Hoxha.
Nën ak [...]

Nga “ushtari personal” i Berishës, tek shokët e klasës: Kush janë njerëzit e Bashës në Tiranë
Kush janë drejtuesit politikë të Lulzim Bashës në Tiranë, për zgjedhjet e 25 prillit? Më poshtë, një profil i shkurtër i tyre.
Aldo Bumçi
Shok k [...]

“Shqiptarët meritojnë më mirë”, Yuri Kim për personat “problematik”: Shumë shpejt do ju lajmërojmë
Ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim është pyetur nga gazetarët se çfarë mendon për dorëzimin e kërkesës nga Tom Doshi në KQZ, për t’u regjistruar në zgjed [...]

Gratë e frikshme të Tiranës! Netët e nxehta me djemtë e rinj që i çuan drejt k.rimit
Një ngjarje e rëndë thuajse kriminale ndodhi pak kohë më parë në ish Bllok.
Një aktivitet biznesi, një butik u dogj, iu vu flaka. Pati shumë dyshim [...]

Doktorresha sulmon Veliajn: Injorant që drejton shtetin, pa na bëj publike diplomën e shkollës së lartë nëse e ke
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi në takimin me votues për herë të parë në zonën e Freskut iu kundërpërgjigj kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Erio [...]