Category: Debat

1 1,085 1,086 1,087 1,088 1,089 1,625 10870 / 16243 POSTS
Monika prezanton kandidaten për deputete të LSI-së në Vlorë: Pedagoge e brishtë, por këmbëngulëse

Monika prezanton kandidaten për deputete të LSI-së në Vlorë: Pedagoge e brishtë, por këmbëngulëse

Grisejda Myslimi do garojë në qarkun e Vlorës, dhe në prezantimin e Kryemadhit, kandidatja është pedagoge e ekonomisë në një nga universitetet e Tiran [...]
Video… me këpucë llustrafine në kuzhinë! Rama tallet keq me Bashën: Është për tu admiruar!

Video… me këpucë llustrafine në kuzhinë! Rama tallet keq me Bashën: Është për tu admiruar!

Në konferencën për mediat ku po diskutohet për situatën e pandemisë në vend, Rama është pyetur dhe për videon e stisur të kryetarit të PD-së Lulzim Ba [...]
Murrizi: Basha s’di ça gatuan, Rama kërcen poshtë tunelit dhe pi raki… afër njerëzve nuk shkohet vetëm në fushatë

Murrizi: Basha s’di ça gatuan, Rama kërcen poshtë tunelit dhe pi raki… afër njerëzve nuk shkohet vetëm në fushatë

Deputeti Myslim Murrizi ka folur për fushatën e kryeministrit Edi Rama, kryetarit të opozitës Lulzim Basha dhe Rudina Hajdarit, për të cilët thotë se [...]
Gatuan me xhinse dhe këpucë llustrafinë të shtunën mbrëma, Basha ironi me Ramën: Me piperin ishte në rregull domethënë

Gatuan me xhinse dhe këpucë llustrafinë të shtunën mbrëma, Basha ironi me Ramën: Me piperin ishte në rregull domethënë

Pak ditë më parë, një video e Lulzim Bashës duke gatuar për familjen i veshur me xhinse dhe me kepuce, bëri bujë në rrjet. Video u filmua nga bashk [...]
Rama: Nanon e kam aset dhe jam me fat që e kam! Ju se dini çdo të thotë vetmia e majës, kujtoni se këtu bëhet qejf

Rama: Nanon e kam aset dhe jam me fat që e kam! Ju se dini çdo të thotë vetmia e majës, kujtoni se këtu bëhet qejf

Kryeministri Edi Rama ka folur për raportet me ish-kryeministrin e vendit, Fatos Nano, duke thënë se ka një marrëdhënie shumë të mirë me paraardhësin [...]
ANALIZA/ Gjekmarkajzimi i debatit publik: Ç’e lidh Tiren me Edi Ramën që kurrë nuk trajtohet?!

ANALIZA/ Gjekmarkajzimi i debatit publik: Ç’e lidh Tiren me Edi Ramën që kurrë nuk trajtohet?!

Katër arrestime të reja të çështjes “Tire” ishin arsyeja e një debati më Open, ku për herë të parë, doli për të folur publikisht drejtori COVID 2, sp [...]
Vettingu: Strasburgu jep vendimin e parë për Shqipërinë, rrëzon padinë e Altina Xhoxhajt, ish- gjyqtare e Kushtetueses

Vettingu: Strasburgu jep vendimin e parë për Shqipërinë, rrëzon padinë e Altina Xhoxhajt, ish- gjyqtare e Kushtetueses

Gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut ka rrëzuar pretendimet e gjykatëses Altina Xhoxhaj, për shkarkim të parregullt nga detyra pas procesit të v [...]
Këta janë për burg kryeministër, jo për gjobë! Ligji shqiptarë e konsideronte v.rasje, përhapjen me qëllim të virusit, përse nuk zbatohet?!

Këta janë për burg kryeministër, jo për gjobë! Ligji shqiptarë e konsideronte v.rasje, përhapjen me qëllim të virusit, përse nuk zbatohet?!

Situata nga Covid në Shqipëri është dramatike. Por, politika duket se nuk do t’ia dijë shumë, duke qenë se për dy muaj janë zgjedhjet dhe atyre iu int [...]
Murrizi sulmon ashpër PD dhe PS: Boll me propagandë, bëni publike deklaratat e pasurisë suaj

Murrizi sulmon ashpër PD dhe PS: Boll me propagandë, bëni publike deklaratat e pasurisë suaj

Kryetari i LDK, Myslim Murrizi ka sulmuar hapur mazhorancën në Kuvend për inaugurimet e fundit gjatë fushatës dhe për pasuritë e tyre. Ai tha se krerë [...]
Shpëtim Idrizi në panik të thellë, Rama i kujton pazaret si drejtor dogane dhe dështimin me çështjen çame, kreu i PDIU nis sulmet i dëshpëruar

Shpëtim Idrizi në panik të thellë, Rama i kujton pazaret si drejtor dogane dhe dështimin me çështjen çame, kreu i PDIU nis sulmet i dëshpëruar

Kryeministri Edi Rama duket se i ka mbyllur Shpëtim Idrizit derën e pazareve. Kryedemokrati Lulzim Basha deri më tani nuk ka dhënë asnjë sinjal se do [...]
1 1,085 1,086 1,087 1,088 1,089 1,625 10870 / 16243 POSTS