Category: Debat

1 1,093 1,094 1,095 1,096 1,097 1,625 10950 / 16243 POSTS
E bujshme! Fatos Nano nuk lë gjë pa thënë për Ilir Metën: Ka gjithmonë një plan B. Tek ai shoh pjesën më të madhe të 7 mëkateve të Biblës

E bujshme! Fatos Nano nuk lë gjë pa thënë për Ilir Metën: Ka gjithmonë një plan B. Tek ai shoh pjesën më të madhe të 7 mëkateve të Biblës

Fatos Nano tha se Ilir Meta ka patur gjithmonë një plan B në politikë, ndërsa i pyetur në emisionin “Opinion”, se si e shihte rolin e tij si President [...]
“U mor personalisht me burgosjen time, më pas u kthye në kafshë politike”, ish-kryeministri Nano tregon si e njohu Sali Berishën, bën deklaratën e fortë: Në 21 janar pushoi së qenuri politikan!

“U mor personalisht me burgosjen time, më pas u kthye në kafshë politike”, ish-kryeministri Nano tregon si e njohu Sali Berishën, bën deklaratën e fortë: Në 21 janar pushoi së qenuri politikan!

Ish-kryeministri Fatos Nano është shprehur se Sali Berisha është marrë personalisht me burgosjen dhe mbajtjen e tij në burg dhe këtë ia kanë thënë dës [...]
“Ky kot bën sikur lexon libra fetarë se nuk e beson Zotin”! Fatos Nano tregon ngjarjen në qeli mes tij, priftit të dërguar nga Departamenti i Shtetit dhe drejtorit të burgut

“Ky kot bën sikur lexon libra fetarë se nuk e beson Zotin”! Fatos Nano tregon ngjarjen në qeli mes tij, priftit të dërguar nga Departamenti i Shtetit dhe drejtorit të burgut

Ish-Kryeministri Fatos Nano ka treguar një histori kur ka qenë në burg. Në rrëfimin e tij, ai thotë se në qeli i shkoi një prift amerikan për ta takua [...]
Zgjedhjet e 25 prillit: Topalli, Murrizi dhe Patozi bëjnë lëvizjen e fundit

Zgjedhjet e 25 prillit: Topalli, Murrizi dhe Patozi bëjnë lëvizjen e fundit

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve do të zhvillojë mbledhje ditën e nesërme në orën 11:00. Jozefina Topalli, Myslim Murrizi dhe Astrit Patozi kërkojnë [...]
Raporti i prestigjozes “The Economist” për Shqipërinë, vjen reagimi i parë nga Rama: Jemi futur në …

Raporti i prestigjozes “The Economist” për Shqipërinë, vjen reagimi i parë nga Rama: Jemi futur në …

Kryeministri Edi Rama në një dalje për mediat ka folur mbi vlerësimin e botuar nga revista prestigjoze 'The Economist' mbi përmirësimin e nivelit të d [...]
Basha vazhdon avazin me premtime: Do të financojmë 100% tarifat për 90% të studentëve

Basha vazhdon avazin me premtime: Do të financojmë 100% tarifat për 90% të studentëve

Një ditë pas prezantimit të Programit “Shqipëria fiton Arsimit”, kryetari i PD-së, Lulzim Basha ka zhvilluar ditën e sotme një takim me pedagogë dhe s [...]
Rama kërkon “kokën” e llumit të prokurorive dhe gjykatave: Të gjithë ata që nuk e kanë kaluar vettingun të japin llogari

Rama kërkon “kokën” e llumit të prokurorive dhe gjykatave: Të gjithë ata që nuk e kanë kaluar vettingun të japin llogari

Kryeministri Edi Rama në një dalje për mediat ka deklaruar se pas pastrimit nga llumi i prokurorëve dhe gjykatësve nga vettingu, drejtësia e re duhet [...]
Rama bën publike lajmin e mirë për të gjithë: Paga minimale do të rritet çdo vit

Rama bën publike lajmin e mirë për të gjithë: Paga minimale do të rritet çdo vit

Kryeministri Edi Rama premtoi se vitet e ardhshme do të ketë sërish rritje të pagës minimale, e cila këtë vit ka shkuar në 300 mijë lekë. “Sot që f [...]
Kritika është kritikë, sharja është faj! Kryeministri Rama kapet keq me komentuesin, ‘thumbon’ ashpër edhe Bashën: Miku im i fjetur Lulzim…

Kritika është kritikë, sharja është faj! Kryeministri Rama kapet keq me komentuesin, ‘thumbon’ ashpër edhe Bashën: Miku im i fjetur Lulzim…

Kryeministri Edi Rama po zhvillon sot një komunikim virtual në rrjetet sociale me qytetarët, ku po iu përgjigjet të gjitha pyetjeve të tyre në lidhje [...]
Pse PS i ka të fituara zgjedhjet në tavolinë?! LSI në Durrës është drejt shkrirjes me largimin e Kokës dhe drejtimin nga një skraparlije pa asnjë reputacion

Pse PS i ka të fituara zgjedhjet në tavolinë?! LSI në Durrës është drejt shkrirjes me largimin e Kokës dhe drejtimin nga një skraparlije pa asnjë reputacion

Ardit Kërtusha, ish-kandidat për kryetar të PS-së në qarkun e Durrësit, i ftuar në studion e lajmeve të Fax News ka komentuar fushatën që do të zhvill [...]
1 1,093 1,094 1,095 1,096 1,097 1,625 10950 / 16243 POSTS