Category: Debat

I publikoi videon, Topalli i përgjigjet Ramës: Basha është investimi më i mirë i tij kundra demokratëve. Ndaj ka sponsorizuar bashkë me kunatin me vila
Jozefina Topalli i ka kthyer përgjigje kryeministrit Edi Rama, pasi ai publikoi në rrjetet sociale një video-montazh ku ajo kritikonte kreun e PD-së, [...]

VIDEO/ ‘Ai jeton dhe bën plazh në vilat e oligarkëve, është njësuar me ta’, Rama vë serish përballë Topallin dhe Bashën
Kryeministri Rama ka vënë serish sot, përmes një videoje të publikuar në instagram, kryetarin e PD-së Basha dhe ish-nënkryetares Jozefina Topalli.
[...]

Rama reagon pas deklaratave të ambasadës franceze: E nxori jashtë kontekstit, s’kam sulmuar asnjë aleat… por të gjithë! Nuk i heq asnjë presje asaj që kam thënë
Kryeministri Rama ka reaguar sot pas deklaratës së Ambasadës Franceze në Tiranë, e cila është shprehur e habitur me deklaratat e kryeministrit Edi Ram [...]

Monika që pa gdhirë mashtron fëmijët e lagjes: Rama ka varfëruar shqiptarët, ka rritur taksat dhe ka krijuar kriza njëra pas tjetrës. Thotë duroni se s’keni ç’a bëni ose ikni
Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi sot ka zhvilluar një bashkëbisedim me votues për herë të parë në Tiranë, ku ka vijuar të hedhë akuza ndaj qeverisë, t [...]

“Përballë Saliut, Metës, Kryemadhit dhe Lulit është shpirti punëtor dhe shqipja e paarritshme e Ramës”, Petro Koçi zbulon çfarë ndodhi mbrëmjen e djeshme dhe e thotë troç: Ja kush do të fitojë! (Foto)
Zv.ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi teksa ka shpërndarë disa pamje nga një takim i zhvilluar mbrëmjen e djeshme në lagjen ’15 tetori’ ka dhënë një mes [...]

Fabula e çuditshme e ish-zyrtarëve të PS-së të rënë nga fiku, që kërkojnë të votohet Berisha e Basha
Thirrja e Ylli Manjanit drejtuar qytetarëve shqiptarë që të votojnë me 25 prill Partinë Demokratike, ishte e pritshme për shumë njerëz. Ngaqë Ylli Man [...]

Gazetaruci i Zenit, mesazh Bashës: Nëse humbasim edhe këtë herë, më 26 prill fajin do e kesh ti
Gazetari i familjes Berisha, Bledian Koka, duke sjellë shembullin e Kosovës, shkruan se opozita në Tiranë duke u marrë me luftën brenda vetes, rreziko [...]

Video nga “Demokratët e zhgënjyer”: Nga TRAM, Bulevardi i ri, çadra, Astiri! Lulzim Basha nuk di të mbajë premtime, asgjë se çon në fund
Lulzim Basha shquhet si politikan, mes të tjerash, për premtime në letër dhe mosmbajtjen apo mosçuarjen e tyre deri në fund. Në rrjetet sociale po qar [...]

Një teolog mysliman për Monika Kryemadhin, i akuzuar për vr.asjen e sekretarit të Komunitetit Mysliman
Ermir Gjinishi, një personazh me lidhje të dyshimta, gjë për të cilën edhe e larguan nga Komuniteti Mysliman Shqiptar, është shfaqur sot krah Monika K [...]

Akuzoi vendet e BE-së për neglizhencën ndaj Shqipërisë për sigurimin e vaksinës, Franca i “tërheq veshin” Ramës
Ambasada franceze në Tiranë ka reaguar pas deklaratave të kryeministrit Edi Rama, që ngriti pyetjen pse Franca duhet të mbajë vaksina stok, e nuk do i [...]