Category: Debat

1 1,117 1,118 1,119 1,120 1,121 1,624 11190 / 16239 POSTS
“Sa kushton xhupi”?! Rama i përgjigjet komentuesit: Mos u bëj si Palokja i PD që Adidasin Y3 e kishte bërë fletërrufe me Yamamoto, atij ia zmadhojnë syzet budallallëkun

“Sa kushton xhupi”?! Rama i përgjigjet komentuesit: Mos u bëj si Palokja i PD që Adidasin Y3 e kishte bërë fletërrufe me Yamamoto, atij ia zmadhojnë syzet budallallëkun

Kryeministri Edi Rama ka replikuar me një nga ndjekësit e tij në rrjetet sociale. Komentuesi e pyet Ramën sa i kushton xhupi mocler, por kryeminist [...]
Baton Haxhiu i nxjerr ‘sekretet’ Ramës: 2 vite më parë ka qenë ndërmjetës mes Turqisë dhe SHBA-së për …

Baton Haxhiu i nxjerr ‘sekretet’ Ramës: 2 vite më parë ka qenë ndërmjetës mes Turqisë dhe SHBA-së për …

Disa vjet më parë marrëdhëniet mes Turqisë dhe SHBA-së do të arrinin pikën më të nxehtë pasi Ankaraja arrestoi një prift amerikan me akuzën se mbështe [...]
“I rëntë damllaja iluminatit, reptilëve, alienëve…”, Artan Hoxha del me deklaratën e papritur: Sekretet e tyre për kontrollin e tokës dhe njerëzimit u dekonspiruan në Yrshek!

“I rëntë damllaja iluminatit, reptilëve, alienëve…”, Artan Hoxha del me deklaratën e papritur: Sekretet e tyre për kontrollin e tokës dhe njerëzimit u dekonspiruan në Yrshek!

Nisur nga teoritë konspirative që qarkullojnë sëfundmi për koronavirusin, por edhe nga deklarata e një astrologu të njohur shqiptar, i cili shprehet s [...]
Turqia i bën ftesë Greqisë për bisedime, Reuters zbulon prapaskenat: Ja cili ishte roli i kryeministrit Rama

Turqia i bën ftesë Greqisë për bisedime, Reuters zbulon prapaskenat: Ja cili ishte roli i kryeministrit Rama

Turqia ka kërkuar sot që të nisë bisedimet me Greqinë për Detin dhe çështje të tjera që i ndajnë palët. Lajmi u konfirmua nga ministri i Jashtëm, Mevl [...]
Negociata mes Turqisë dhe Greqisë në Tiranë? Vjen reagimi i parë i Mitsotakis: Mos bëni burrin e mirë duke…!

Negociata mes Turqisë dhe Greqisë në Tiranë? Vjen reagimi i parë i Mitsotakis: Mos bëni burrin e mirë duke…!

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Mevlut Ccavusoglu deklaroi ditën e sotme se kryeministri Rama kishte ftuar Dendiasin që të takoheshin me turqit në Tiran [...]
Ja si do e “thante barkun” tufa e “telehaleve” që i tërboi dreka te Nusreti!

Ja si do e “thante barkun” tufa e “telehaleve” që i tërboi dreka te Nusreti!

Kazani dhe kazanët e gjirizeve të shpërndarë anemban rrugëve të rrjeteve sociale dhe kryesisht në telehalet, ku promovohet çdo ditë llumi i zgjedhur m [...]
“O Zot”/ Gazetarja e pyet si erdhi vaksina anti-COVID në Shqipëri, Rama i jep përgjigjen që nuk e priste: Me kuaj e mushka!

“O Zot”/ Gazetarja e pyet si erdhi vaksina anti-COVID në Shqipëri, Rama i jep përgjigjen që nuk e priste: Me kuaj e mushka!

Kryeministri Edi Rama i pyetur se kush e siguroi transportin e vaksinës, u përgjigj me ironi, duke thënë se vaksina do të vijë këtu, me çfarëdo qoftë, [...]
“Dy herë i kam shpëtuar për të tretën…”/ Rama bën deklaratë e papritur live në konferencë dhe ironizon keq gazetarët: Do jap amanet se nuk dihet ç’ndodh në orën 15:00 kur të bëj vaksinën

“Dy herë i kam shpëtuar për të tretën…”/ Rama bën deklaratë e papritur live në konferencë dhe ironizon keq gazetarët: Do jap amanet se nuk dihet ç’ndodh në orën 15:00 kur të bëj vaksinën

Në mbyllje të konferencës së gjatë të mbajtur ditën e sotme në një bashkëbisedim me gazetarët mes kryeministri, Edi Rama dhe ministres së Shëndetësisë [...]
Ishte pjesë darkës në Dubai: N/kryetari i Tiranës Mazniku tregon detaje dhe sqaron pozicionin e tij

Ishte pjesë darkës në Dubai: N/kryetari i Tiranës Mazniku tregon detaje dhe sqaron pozicionin e tij

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku, pjesë darkës së shumëkomentuar në media dhe rrjetet sociale në restorantin luksoz në Dubai bashkë m [...]
PS i shtohen 58 emra të rinj, kryeministri Rama zbulon planet e partisë së tij: Pa ndryshuar politikën, asgjë tjetër nuk ndryshon!

PS i shtohen 58 emra të rinj, kryeministri Rama zbulon planet e partisë së tij: Pa ndryshuar politikën, asgjë tjetër nuk ndryshon!

PS ka përzgjedhur 58 emra për fazën e dytë të procesit “Deputeti që duam”. Lajmin e dha kryeministri Edi Rama, i cili theksoi se një pjesë e këtyre 58 [...]
1 1,117 1,118 1,119 1,120 1,121 1,624 11190 / 16239 POSTS