Category: Debat

1 1,184 1,185 1,186 1,187 1,188 1,624 11860 / 16236 POSTS
VIDEO/ PD gafë me takimin e Bashës! Kreu i PD lëviz buzët, por zëri është i një gruaje! Fuga: Normal se s’i zihet besë Lulit

VIDEO/ PD gafë me takimin e Bashës! Kreu i PD lëviz buzët, por zëri është i një gruaje! Fuga: Normal se s’i zihet besë Lulit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha gjatë një bashkëbisedimi me mësues, për situatën e pandemisë së COVID-19, e prezantoi si takim “live” në [...]
“Ke përfituar 4 vila në kohë tërmeti e pandemie”! Basha iu përgjigjet akuzave: Ja arsyeja që u zhvendosa

“Ke përfituar 4 vila në kohë tërmeti e pandemie”! Basha iu përgjigjet akuzave: Ja arsyeja që u zhvendosa

Kryetari i PD-së Lulzim Basha tha se nuk është pronar i asnjë vile dhe se gjithçka është sulm politik. Ai tregoi se është zhvendosur në një godinë me [...]
Basha thirrje Kryemadhit të mbajë maskë: Eshtë jashtë kontrollit, duhet të vetëdijesohet! Mos e shpërfillni pandeminë

Basha thirrje Kryemadhit të mbajë maskë: Eshtë jashtë kontrollit, duhet të vetëdijesohet! Mos e shpërfillni pandeminë

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha thotë se kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi si gjithë shqiptarët duhet të vetëdijësohet ndaj rreziqeve të Covi [...]
Berisha merr në mbrojtje kreun e PD dhe Argitën: Basha hetoi Millosheviçin, vajza ime hetoi 11 serbë (të keqtrajtuar nga UÇK?!)

Berisha merr në mbrojtje kreun e PD dhe Argitën: Basha hetoi Millosheviçin, vajza ime hetoi 11 serbë (të keqtrajtuar nga UÇK?!)

Ish kryeministri Sali Berisha per here te pare ka permendur vajzen e tij Argita Berisha Malltezi, si pjesemarrese ne misionin faktmbledhes per krimet [...]
Hetimi parlamentar i kërkuar nga PS, a do të pranonte të dëshmonte për raportin e Dick Marty? Basha refuzon: Kurrë s’bëhem pjesë e shërbimit të Beogradit

Hetimi parlamentar i kërkuar nga PS, a do të pranonte të dëshmonte për raportin e Dick Marty? Basha refuzon: Kurrë s’bëhem pjesë e shërbimit të Beogradit

Lulzim Basha deklaroi se nuk do të bëhej kurrë pjesë e një loje që bëhet nga Beogradi sa i takon çështjes që lidhet me propozimin e maxhorancës, e ci [...]
Rama i tha postin e rëndësishëm, Kadia tregon arsyen pse ‘tradhtoi’ Partinë Demokratike, ka edhe një mesazh për Bashën

Rama i tha postin e rëndësishëm, Kadia tregon arsyen pse ‘tradhtoi’ Partinë Demokratike, ka edhe një mesazh për Bashën

Besart Kadia është emëruar zv/ ministër të Ekonomisë dhe Financave. Kadia tha për Abcneës se ofertën e kreut të qeverisë e pranoi, pasi qëllimi i tij [...]
“Kjo nuk i duhet as dreqit e jo më popullit!”! Rama shpërthen keq ndaj opozitës

“Kjo nuk i duhet as dreqit e jo më popullit!”! Rama shpërthen keq ndaj opozitës

Kryeminsitri Edi Rama i është përgjigjur ashpër kryedemokratit Lulzim Basha për situatën e COVID në vendin tonë. 'NJË OPOZITË QË AS NË NJË SËMUNDJE [...]
Akuzat e Ramës shkaktojnë tërmet në PD, frikë se Basha mund të merret dëshmitar në Hagë, lideri demokrat reagon dhe mohon pretendimet

Akuzat e Ramës shkaktojnë tërmet në PD, frikë se Basha mund të merret dëshmitar në Hagë, lideri demokrat reagon dhe mohon pretendimet

Rihapja e skandaleve me akuzat për ish-luftëtarët e UÇK ka shkaktuar panik në Partinë Demokratike. Teksa jemi në prag të zgjedhjeve secila palë mundoh [...]
Ilir Meta dhe Armand Duka nuk respektojnë ligjin për mbajtjen e maskës, shembulli i turpshëm, i dy krerëve më të lartë shqiptar

Ilir Meta dhe Armand Duka nuk respektojnë ligjin për mbajtjen e maskës, shembulli i turpshëm, i dy krerëve më të lartë shqiptar

Ilir Meta jep shembullin e turpshëm në respektimin e masave për parandalimin e përhapjes së Koronavirusit. Presidenti i Republikës së Shqipërisë is [...]
Ndryshim enigmatik në qeverinë Rama: Besart Kadia i K.K-së së PD-së emërohet Zv. ministër i Ekonomisë i PS-së

Ndryshim enigmatik në qeverinë Rama: Besart Kadia i K.K-së së PD-së emërohet Zv. ministër i Ekonomisë i PS-së

Ditën e sotme është miratuar një tjetër ndryshim në qeverinë Rama. Mësohet se Besart Kadia është emëruar zv.ministër i Ekonomisë dhe Financave. Kad [...]
1 1,184 1,185 1,186 1,187 1,188 1,624 11860 / 16236 POSTS