Category: Debat

Besnik Mustafaj: Unë s’kam pyetur nga Berisha, jo më nga Basha. Topalli është mëndjelehtë, s’vuri mend nga Pollo, Shehu e Pashko?
Besnik Mustafaj, anëtar i komisionit pranë Partisë Demokratike për përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë, thotë se e ka pritur me keqardhje vendimin [...]

Qeveria vendos mbylljen e Universiteteve, mësimi do bëhet online: Po mendojmë edhe mbylljen e lokaleve pas orës 22:00 në ish-Bllok
Drejtuesja e Komitetit Teknik, Mira Rakacolli ka njoftuar ditën e sotme se është vendosur që Universitetet do të zhvillojnë mësimin vetëm online, ndër [...]

Pas goditjes së fortë që i dha Kuvendi, reagon Iliri: Poston foton e pazakontë të Parlamentit dhe tregon si do e shkatërroi nesër…me Arjan Çanin!
Pasi Kuvendi ditën e sotme rrëzoi dekretin për Kodin Zgjedhor, ka ardhur reagimi i menjëhershëm nga Ilir Meta.
Thellohet lufta për Kodin e Ri Zgjed [...]

“Meta me një trastë me verdhushka në dorë shkon…”, kryeministri Rama bën deklaratën e fortë: Shkarje e rëndë! Të të futet në bark Mona me Ilirin…
Kryeministri Edi Rama iu është përgjigjur nga foltorja e Kuvendit sulmeve të Presidentit Ilir Meta.
Rama tha se vendimi i Metës për të dërguar Kodi [...]

Pse vdiq aktori? Vajza e Xhevdet Ferrit shokon rrjetin me deklaratën e fundit: Po të doni mos e besoni por… babi kishte simptomat e COVID-19!
Aktori i njohur shqiptar humbi jetën disa muaj më parë, me anë të një reagimi në rrjetin social Instastory, vajza e aktorit, Xhevdet Ferri, ka zbardhu [...]

“Do marrim 100 mandate”?! Rama i përgjigjet Kryemadhit, befason me deklaratën: Pas 25 prillit nuk do të kemi vend dhe ju do jeni mbledhur te…
Kryeministri Edi Rama nga Kuvendi ka ironizuar deklaratat e ardhura nga opozita e re dhe ajo jashtë parlamentare se e kanë të sigurt fitoren në sesion [...]

Deputetit të Kuvendit i dridhet zëri kur tregon përballjen me virusin: Isha në pikën e fundit
Deputeti Adriatik Alimadhi ka rrëfyer gjatë fjalës së tij në seancën parlamentare situatën e vështirë që ka kaluar prej Covid-19.
Në fjalën e tij k [...]

Mazhoranca nuk pyet për k.ërcënimet e Bashës dhe Metës, voton në Kuvend Kodin e ri Zgjedhor
Kuvendi ka rrëzuar dekretin e Presidentit Meta për shqyrtimin e Kodit Zgjedhor të miratuar nga maxhoranca pa dakordësinë e opozitës jashtëparlamentare [...]

“1 vita nga tërmeti dhe shqiptarët s’kanë ku fusin kokën”, Ahmetaj: Hajde me mua shih ça bëhet
Deputeti Halit Valteri, u shpreh sot në Kuvend se ishte i gatshëm ta merrte ai projektin e t’i rindërtonte banesat e dëmtuara nga tërmeti i nëntorit t [...]

Deputeti vë para përgjegjësisë ministrin Ahmetaj: A ka fajtorë për 51 v.iktimat e tërmetit, shtëpitë janë akoma në 3D
Deputeti Halit Valteri ka thirrur sot për interpelancë në Kuvend, ministrin e Rindërtimit, Arben Ahmetaj.
Valteri i ka kërkuar llogari publikisht A [...]