Category: Debat

E fundit: Lulzim Basha shpallet kryeministër nga… Çim Peka
Opozita dhe mediat që financohen nga ajo, janë aq shumë duke e pompuar opinionin me idenë se Lulzim Basha do të jetë kryeministri i ardhshëm, sa kanë [...]

Këngëtarja deputete e prekur me COVID fotografohet në rrugë dhe tregon arsyen! Kryeinfermierja e Pulmologjisë egërsohet: Të burgoset, theu karantinën!
Deputetja e Parlamentit të Kosovës, Eliza Hoxha, njëherazi dhe një këngëtare shumë e njohur është fotografuar në rrugë, teksa është e prekur me korona [...]

Shën Sofia u kthye në xhami, reagon Kisha Orthodokse Autoqefale e Shqipërisë
Eshtë kritikuar shumë vendimi për kthimin në xhami të Kishës së Shën Sofisë. Për këtë ka reaguar dhe Kisha Orthodokse Autoqefale e Shqipërisë. Kryepes [...]

Si është të jesh këshilltar i Gramoz Ruçit? Knut Fleckenstein tregon prapaskenat e propozimit të detyrës: Kam folur edhe me Metën e Bashën…
Knut Fleckenstein, këshilltari i kryetarit të Kuvendit, Gramoz Ruçi në një rrëfim në emisionin ‘Kjo Javë’ u ndal tek pandemia globale e koronavirusit, [...]

Detyra e tij si këshilltar i Ruçit u shoqërua me polemika, Fleckentein përgjigjet për akuzat: Disa politikanë nuk janë të kënaqur, por do t’i bind!
Ish-raportuesi për Shqipërinë në Parlamentin e BE, Knut Fleckenstein në një intervistë për emisionin ‘Kjo Javë’ u shpreh: ““E di që disa politikanë në [...]

Pas shpfjeve të kazanit te ri “Sot“: Majko sqaron për shtëpinë “232 mijë euro”?!
Gazeta Sot nga një media me reputacion e dhe e konsoliduar është kthyer në një kazan të mediatik ku mund të lexoni gjithëfarë çudirash, që çdo ditë m [...]

Nuk mund të ketë më vija të kuqe! Paloku i PD-së paralajmëron protesta dhe marrje pushteti pa votë pas vendimit për listat e hapura, që opozita i “donte shumë”
Një ditë pasi kryeministri Rama njoftoi vendimin e PS-së për hapjen e listave dhe rrëzimin e koalicioneve, ndërkohë që kryedemokrati Basha, tha se ne [...]

Zbardhet pasuria e ministrave: Të gjithë me borxhe dhe kredi për banesa
Zbardhet pasuria e ministrave për vitin 2019. Gazeta “SOT” ka siguruar deklarimet pranë ILDKPI. Në deklarimet e ministrave vihen re shifra të larta ng [...]

PS i rikthehet shkarkimit të Metës, Komisioni Hetimor merr në dorë raportin e Venecias, ja çfarë do të diskutohet më 13 korrik
Komisioni hetimor për shkarkimin e presidentit Ilir Meta pritet të rinisë nga puna javën e ardhshme. Prej marsit të këtij viti ky komision hetimor nuk [...]

Gent Ibrahimi “shkund” prokurorët: Mos u dekurajoni nga vetingu, ka ardhur koha e ndëshkimeve, nuk ka më të paprekshëm
Kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë ka kërkuar më shumë punë nga prokuroritë e rretheve sa u takon hetimeve. Në vazhdën e takimeve me drejtuesit [...]