Category: Debat

1 142 143 144 145 146 1,753 1440 / 17528 POSTS
Fenomen tragjik: “Pasurinë e Shqipërisë e ka në dorë Berisha”! Kthetrat e tij në çdo strukturë ligjzbatuese

Fenomen tragjik: “Pasurinë e Shqipërisë e ka në dorë Berisha”! Kthetrat e tij në çdo strukturë ligjzbatuese

Analisti Frrok Çupi, i ftuar në ‘ Tirana Live’ komentoi ndryshimin e masës së sigurisë për Jamarbër Malltezin, vendim i marrë nga gjyqtarja Elsa Ullir [...]
Pse Kuvendi i Kosovës nuk e ka ngritur ende zërin? Rama ndan foto nga protesta në Prishtinë

Pse Kuvendi i Kosovës nuk e ka ngritur ende zërin? Rama ndan foto nga protesta në Prishtinë

Në Prishtinë u protestua me moton “kundër padrejtësisë” nga Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosov [...]
Zelensky, telefonatë me kryeministrin Rama: E informova për luftën, faleminderit Shqipëri

Zelensky, telefonatë me kryeministrin Rama: E informova për luftën, faleminderit Shqipëri

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky zhvilloi një bisedë telefonike me kryeministrin shqiptar Edi Rama. Sipas tij, ai e informoi për situatën në [...]
Ja pse Berisha deklaroi hapur që “21 janari” është krim shtetëror pa dashje

Ja pse Berisha deklaroi hapur që “21 janari” është krim shtetëror pa dashje

Juristi Kreshnik Spahiu ka zbuluar arsyet që e çuan Sali Berishën të deklaronte se vrasjet e 21 Janarit ishin krimi shtetëror, por pa dashje. Në nj [...]
Myslim Murrizi: Në shtator do plasë “lufta e madhe” thonë, po në tetor do e bëni në brekë…

Myslim Murrizi: Në shtator do plasë “lufta e madhe” thonë, po në tetor do e bëni në brekë…

Myslim Murrizi ka ironizuar ata që thonë si zakonisht këto vitet e fundit, se në shtator do plasë “lufta e madhe”, me të cilën do të rrëzojnë Edi Ramë [...]
Tone skandaloze vetëlavdëruese të “babait” të draft Kodit të ri Penal Arben Rakipi: “Jam model për t’u ndjekur”! Tregon se si ndikon në sistemin e drejtësisë me karakterin e tij

Tone skandaloze vetëlavdëruese të “babait” të draft Kodit të ri Penal Arben Rakipi: “Jam model për t’u ndjekur”! Tregon se si ndikon në sistemin e drejtësisë me karakterin e tij

Arben Rakipi, drejtues i Shkollës së Magjistraturës dhe një nga hartuesit kryesorë të draft-Kodit të ri Penal, i cili ka ngjallur debat të gjerë publi [...]
Rama e akuzoi për pallatin e konfiskuar nga KKT, reagon gjyqtari Hazbi Balliu: Të sjellë prova që unë jam sjellë si i pacipë

Rama e akuzoi për pallatin e konfiskuar nga KKT, reagon gjyqtari Hazbi Balliu: Të sjellë prova që unë jam sjellë si i pacipë

Në valën e aksionit për çlirimin e hapësirave publike, kryeministri Edi Rama akuzoi një tjetër zyrtar të sistemit të drejtësisë më 1 gusht, duke e ren [...]
Komision hetimor parlamentar për zgjedhjet e 11 majit? Përsëritet historia, Xhaferaj: Berisha, më keq se Basha

Komision hetimor parlamentar për zgjedhjet e 11 majit? Përsëritet historia, Xhaferaj: Berisha, më keq se Basha

Përgjegjësia e humbjeve elektorale në Partinë Demokratike nuk bie asnjëherë mbi kryetarin. Tre proceset e fundit parlamentare, që nga ai i vitit 20 [...]
Deputeti i PD, i shqetësuar: Rama mund të japë urdhër të na e vënë në b***ë

Deputeti i PD, i shqetësuar: Rama mund të japë urdhër të na e vënë në b***ë

Deputeti i PD në Lushnje, Saimir Korreshi, u bë sot protagonist i një video që vetë regjistroi, ku dukej se mbronte një pemë që po pritej nga instutic [...]
“Ervin Salianji, spekulant politik që mori atë që meritonte. Gaz Bardhi u tregua i zgjuar dhe u tërhoq nga nisma e tij”

“Ervin Salianji, spekulant politik që mori atë që meritonte. Gaz Bardhi u tregua i zgjuar dhe u tërhoq nga nisma e tij”

Denis Dyrnjaja thotë se Ervin Salianji është një spekulator politik që mori dënimin që meritonte. Sipas Dyrnjasë është e gabuar që anëtarët e PD-së [...]
1 142 143 144 145 146 1,753 1440 / 17528 POSTS