Category: Debat
Fenomen tragjik: “Pasurinë e Shqipërisë e ka në dorë Berisha”! Kthetrat e tij në çdo strukturë ligjzbatuese
Analisti Frrok Çupi, i ftuar në ‘ Tirana Live’ komentoi ndryshimin e masës së sigurisë për Jamarbër Malltezin, vendim i marrë nga gjyqtarja Elsa Ullir [...]
Pse Kuvendi i Kosovës nuk e ka ngritur ende zërin? Rama ndan foto nga protesta në Prishtinë
Në Prishtinë u protestua me moton “kundër padrejtësisë” nga Dhomat e Specializuara të Kosovës në Hagë ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosov [...]
Zelensky, telefonatë me kryeministrin Rama: E informova për luftën, faleminderit Shqipëri
Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky zhvilloi një bisedë telefonike me kryeministrin shqiptar Edi Rama.
Sipas tij, ai e informoi për situatën në [...]
Ja pse Berisha deklaroi hapur që “21 janari” është krim shtetëror pa dashje
Juristi Kreshnik Spahiu ka zbuluar arsyet që e çuan Sali Berishën të deklaronte se vrasjet e 21 Janarit ishin krimi shtetëror, por pa dashje.
Në nj [...]
Myslim Murrizi: Në shtator do plasë “lufta e madhe” thonë, po në tetor do e bëni në brekë…
Myslim Murrizi ka ironizuar ata që thonë si zakonisht këto vitet e fundit, se në shtator do plasë “lufta e madhe”, me të cilën do të rrëzojnë Edi Ramë [...]
Tone skandaloze vetëlavdëruese të “babait” të draft Kodit të ri Penal Arben Rakipi: “Jam model për t’u ndjekur”! Tregon se si ndikon në sistemin e drejtësisë me karakterin e tij
Arben Rakipi, drejtues i Shkollës së Magjistraturës dhe një nga hartuesit kryesorë të draft-Kodit të ri Penal, i cili ka ngjallur debat të gjerë publi [...]
Rama e akuzoi për pallatin e konfiskuar nga KKT, reagon gjyqtari Hazbi Balliu: Të sjellë prova që unë jam sjellë si i pacipë
Në valën e aksionit për çlirimin e hapësirave publike, kryeministri Edi Rama akuzoi një tjetër zyrtar të sistemit të drejtësisë më 1 gusht, duke e ren [...]
Komision hetimor parlamentar për zgjedhjet e 11 majit? Përsëritet historia, Xhaferaj: Berisha, më keq se Basha
Përgjegjësia e humbjeve elektorale në Partinë Demokratike nuk bie asnjëherë mbi kryetarin.
Tre proceset e fundit parlamentare, që nga ai i vitit 20 [...]
Deputeti i PD, i shqetësuar: Rama mund të japë urdhër të na e vënë në b***ë
Deputeti i PD në Lushnje, Saimir Korreshi, u bë sot protagonist i një video që vetë regjistroi, ku dukej se mbronte një pemë që po pritej nga instutic [...]
“Ervin Salianji, spekulant politik që mori atë që meritonte. Gaz Bardhi u tregua i zgjuar dhe u tërhoq nga nisma e tij”
Denis Dyrnjaja thotë se Ervin Salianji është një spekulator politik që mori dënimin që meritonte.
Sipas Dyrnjasë është e gabuar që anëtarët e PD-së [...]