Category: Debat
Mero Baze denoncon se Ulsi Manja dhe Olsi Dado donin ta arrestonin me dijeninë e Edi Ramës! Berisha zbardh kërcënimin…
Gazetari Mero Baze ka shpërthyer në akuza ndaj Ministrit të Drejtësisë, Ulsi Manja, dhe prokurorëve të SPAK, duke i cilësuar ata si pjesë e një skenar [...]
Plas në PD, demokratët akuzojnë Belind Këlliçin si njeri të Belinda Ballukut, zbardhet misteri i molotovëve te…
Konfliktet e brendshme në Partinë Demokratike kanë marrë një kthesë dramatike. Në qendër të furtunës është Belind Këlliçi, një prej zërave më të fortë [...]
Kokalari i përgjigjet kundërshtarëve: PD-në e dua që ta riformoj me mentalitetin Republikan në SHBA! Jo në dorën e Këlliçëve dhe Salianjërve!
Aktivistja dhe politikania shqiptaro-amerikane Evi Kokalari, ka reaguar përsëri për gjendjen e Partisë Demokratike, duke sqaruar edhe ata që e kanë ko [...]
Prof.Dr. Lluka Heqimi: Pirro, ta duash Greqinë, por ne s‘të kemi asnjë borxh!
Pirro ta duash Greqinë, por ne s‘të kemi asnjë borxh, përkundrazi. Në Shqipëri qave e qeshe për herë të parë, u rrite u bëre i famshëm. Mos i hiq vete [...]
VIDEO/ “Rëndësi ka që është transparente, jo mafioze”/ Berisha shmang përgjigjen për lobimin në SHBA: “Nuk jam zëdhënës i kompanisë”
Ish-kryeministri Sali Berisha shmangu sot një përgjigje të drejtpërdrejtë për pyetjet e gazetarëve lidhur me deklaratën fillestare të firmës lobuese a [...]
Deliron Evi Kokalari: Dosjen e Berishës dhe Shkëlzenit e kam dorëzuar në disa departamente?! Nuk i’u ndahem derisa të dorëzojnë vulën te unë dhe të largohen nga PD
Evi Kokalari thotë se nuk d t’i ndahet Sali Berishës, deri sa të dorëzojë vulën e PD-së dhe të largohet nga drejtimi i kësaj partie.
“E vetmja mëny [...]
VIDEO/ “Martesa me zor”?! Gafa e Berishës me Kodin e ri Penal
Ish-kryeministri Sali Berisha ka lexuar ditën e sotme një nen të draft Kodit të ri Penal, i cili bën fjalë për “martesat me zor” dhe burgosjen e perso [...]
Justifikimi qesharak i Berishës, për 4 vrasjet e 21 janarit
Katër ditë pasi kreu i SPAK Altin Dumani tha se dosja e 21 Janarit është prioritare në Prokurorinë e Posaçme, Sali Berisha e ka pranuar për herë të pa [...]
Anglezja “BBC”: Trump dhe Putin po shkojnë drejt një përplasjeje!
A ka dalë nga shinat marrëdhënia mes Donald Trump dhe Vladimir Putin?
Një gazetë e njohur ruse mendon se po. Ajo iu referua trenave për të ilustrua [...]
Ironia e Ylli Manjanit me Fevziun: Më del ngado, i ka zënë vendin atij që e bënte vjet këtë punë. Por e lidhën te 313-ta korbin
Ylli Manjani ka ironizuar daljet e shpeshta të Blendi Fevziut, i cili shfaqet çdo ditë jo vetëm në TV, por dhe në rrjetet sociale.
“Në Google e në [...]