Category: Debat

1 1,585 1,586 1,587 1,588 1,589 1,690 15870 / 16896 POSTS
Miri i Gërdecit thotë se Shqipëria është një “republikë bananesh”: Asnjë politikan para drejtësisë?!

Miri i Gërdecit thotë se Shqipëria është një “republikë bananesh”: Asnjë politikan para drejtësisë?!

Kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu gjatë një deklarate për mediat paraditen e sotme ka lëshuar akuza të ashpra, kundër kryeministrit Edi Rama. [...]
Aleatët presion ndaj Bashës: Duam kandidat serioz ndaj Veliaj, ndryshe s’kemi asgjë në vijë!

Aleatët presion ndaj Bashës: Duam kandidat serioz ndaj Veliaj, ndryshe s’kemi asgjë në vijë!

Janari pritet të fusë në një tjetër rrjedhë situatën politike, pasi partitë do të fokusohen në përgatitjen e zgjedhjeve për pushtetin vendor. Bashkia [...]
Monika e Lir Metës u bënë thirrje shqiptarëve të blejnë shtëpi në Vjenë ose Londër, vetëm në Shqipëri jo!

Monika e Lir Metës u bënë thirrje shqiptarëve të blejnë shtëpi në Vjenë ose Londër, vetëm në Shqipëri jo!

Jo të githë kanë mundësi që të udhëtojnë e aq më tepër që të kenë një banesë në Vjenë apo në Londër që janë qytetet më të shtrenjta. E ftuar në “Zo [...]
U kthye pas pushimeve, Basha gënjen protestuesit se nuk do t’i lej vetëm!

U kthye pas pushimeve, Basha gënjen protestuesit se nuk do t’i lej vetëm!

Kreu i PD, Lulzim Basha pasi u kthye nga pushimet jashtë vendit ka dalë pasditen e sotme në protestën që po zhvillojnë banorët e Astirit prej 27 ditës [...]
Kthehet në Shqipëri Basha, “kujtohet” për protestën e Unazës pas pushimeve

Kthehet në Shqipëri Basha, “kujtohet” për protestën e Unazës pas pushimeve

Vetëm tre ditë kanë zgjatur pushimet e kreut demokrat jashtë vendit. Pas publikimit në media të fotove teksa po largohej me nxitim nga Rinasi, ai sajo [...]
VIDEO/ Rama: Me këtë Reflektim qytetar të Ukë Çelkolajt, i cili zgjodhi të kontribuojë për zgjidhjen e ngërçit artificial…

VIDEO/ Rama: Me këtë Reflektim qytetar të Ukë Çelkolajt, i cili zgjodhi të kontribuojë për zgjidhjen e ngërçit artificial…

Rama publikon videon e prishjes së shtëpisë së një qytetari në te Unaza e Re i cili me vullnetin e tij pranoi, prishjen e shtëpisë për zgjerimin e rru [...]
Meta bëhet pishman që u bë President: Ju nuk e besoni, por kisha disa javë pa takuar Monën në darkë!

Meta bëhet pishman që u bë President: Ju nuk e besoni, por kisha disa javë pa takuar Monën në darkë!

Gjatë intervistës në emisionin ‘Opinion’, Presidenti i Republikës Ilir Meta, ka deklaruar se nuk ndikohet në vendimet që merr si kreu i shtetit nga ba [...]
Austriakët ‘fusin’ opozitën në Kuvend për herë të parë pas shumë muajsh, deputetët e PD marrin pjesë në Komisionin e Jashtëm parlamentar

Austriakët ‘fusin’ opozitën në Kuvend për herë të parë pas shumë muajsh, deputetët e PD marrin pjesë në Komisionin e Jashtëm parlamentar

Përkrah kryetares së Komisionit të Politikës së Jashtme Mimi Kodheli ishte dhe nënkryetari demokrat Tritan Shehu. Mister mbetet fakti se kush i ka tre [...]
Shqipëria u çlirua më 28 apo më 29 Nëntor? Historiani, pse me 28 ose 29 Nëntor me…?!

Shqipëria u çlirua më 28 apo më 29 Nëntor? Historiani, pse me 28 ose 29 Nëntor me…?!

Ish-drejtoresha e Arkivës Shtetërore, Nevila Nika, e ftuar në emisionit “Open” të Eni Vasilit deklaroi se debati ndoshta mund të ketë pasur si shkak a [...]
Negociatat e Shqipërisë me BE, vendosin zgjedhjet europiane!

Negociatat e Shqipërisë me BE, vendosin zgjedhjet europiane!

Parlamenti Europian miratoi raportin e vitit 2018 për Shqipërinë, duke vlerësuar edhe përpjekjet reformuese të Shqipërisë. Plot 459 vota pro Shqipëris [...]
1 1,585 1,586 1,587 1,588 1,589 1,690 15870 / 16896 POSTS