Category: Debat

1 1,598 1,599 1,600 1,601 1,602 1,690 16000 / 16892 POSTS
FOTOT/ Më “21 Janar” qëlloi 117 plumba mbi turmë, ish-gardisti i “Grupit të zjarrit” sot drejton protestat para bashkisë për Unazën, për llogari të Bashës

FOTOT/ Më “21 Janar” qëlloi 117 plumba mbi turmë, ish-gardisti i “Grupit të zjarrit” sot drejton protestat para bashkisë për Unazën, për llogari të Bashës

Protestat e dhunshme prara Bashkisë së Tiranës ditën e sotme, janë organizuar nga ish-efektivët e Gardës në 21 Janar, që qëlluan në drejtim të qytetar [...]
Pas Metës… Monika shtron idenë për protesta mbarëpopullore: Vetëm ashtu e largojmë Ramën!

Pas Metës… Monika shtron idenë për protesta mbarëpopullore: Vetëm ashtu e largojmë Ramën!

Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi u shpreh këtë të mërkurë, se “rruga e vetme e largimit të kryeministri Rama janë protestat mbarëpopullore”. De [...]
Ministrja Kumbaro debat live me gazetaren e Top-it: Më habit me cektësinë tënde, duhet të lexosh ca libra!

Ministrja Kumbaro debat live me gazetaren e Top-it: Më habit me cektësinë tënde, duhet të lexosh ca libra!

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro këtë mëngjes ka qenë e ftuar në emisionin “Wake up”, ku ka folur për citimin e saj, që shkaktoi shumë polemika. [...]
SHBA-BE s’tolerojnë më, urdhër të prerë Metës: Ministria e Brendshme të drejtohet në mënyrë të plotë dhe të pandërprerë!

SHBA-BE s’tolerojnë më, urdhër të prerë Metës: Ministria e Brendshme të drejtohet në mënyrë të plotë dhe të pandërprerë!

Ndërkombëtarët kanë rritur presionin ndaj presidentit Ilir Meta sa i takon debatit për emërimin e Sandër Lleshit ministër të Brendshëm. Kreu i shtetit [...]
Njerëz klloun! Një “historian” si Agron Shehaj i PD-së pa lexuar asnjë libër historie, sulmon historianin…

Njerëz klloun! Një “historian” si Agron Shehaj i PD-së pa lexuar asnjë libër historie, sulmon historianin…

Ditën e djeshme u përmbush amaneti i fundit i shkrimtarit, publicistit, politikanit të shquar Mid’hat Frashëri. Eshtrat e tij erdhën nga ShBA dhe u va [...]
Kuvendi në sulm për zbardhjen e aferës së CEZ:  Sqarime prokuroria për hetimet ndaj Berishës, djalit dhe ish-ministrave të tij

Kuvendi në sulm për zbardhjen e aferës së CEZ: Sqarime prokuroria për hetimet ndaj Berishës, djalit dhe ish-ministrave të tij

Kuvendi i Shqipërisë është vënë ditën e djeshme në lëvizje për të mos lejuar mbylljen e dosjes për aferën e “CEZ”. Prokuroria pak ditë më parë ka kërk [...]
Ndryshon ligji: Nga tradhtarët tek spiunët, personat që s’do shpallen dëshmorë

Ndryshon ligji: Nga tradhtarët tek spiunët, personat që s’do shpallen dëshmorë

Ndërkaq, nisma ligjore nuk do të ketë efekt prapaveprues, çka do të thotë që të gjitha dekretet/vendimet e organeve shtetërore për shpalljen “Dëshmor” [...]
Zjarri në Astir, ndez sërish Ilir Metën me qeverinë

Zjarri në Astir, ndez sërish Ilir Metën me qeverinë

Presidenti Ilir Meta ka reaguar në lidhje me situatën e krijuar për ndërtimin e Unazës së Re të Tiranës, e cila ka sjellë protesta nga banorët çdo dit [...]
Ish këshilltari i Bashës, sulmon ashpër deputeten-pedagoge: Si llogaritare province, PD ka nevojë urgjente edhe për një gjysmë ekonomisti

Ish këshilltari i Bashës, sulmon ashpër deputeten-pedagoge: Si llogaritare province, PD ka nevojë urgjente edhe për një gjysmë ekonomisti

Ish-këshillari i Lulzim Bashës në fushatën e vitit 2017, Neritan Sejamini ka lëshuar kritikë të ashpër në drejtim të selisë blu lidhur me deklaratat [...]
Ilir, o gruan o presidencën, o partinë ! Çifti në konflikt interesi, të dorëheqjen ose të divorcohen

Ilir, o gruan o presidencën, o partinë ! Çifti në konflikt interesi, të dorëheqjen ose të divorcohen

Aktivitetet që mund të ushtrojë çifti presidencial janë të përcaktuara qartë dhe nuk përfshihet drejtimi i një partie as nga Presidenti dhe as nga bas [...]
1 1,598 1,599 1,600 1,601 1,602 1,690 16000 / 16892 POSTS