Category: Debat

Berisha kërcënon Bashës: Kujdes! Do përmbysim njëherë Ramën me revolucion, pastaj do ketë zgjedhje
Do të ketë një marrëveshje të dytë Rama-Basha pas asaj së 17 Majit 2017? Për ish-kryeministrin Sali Berisha, ky është një skenar që s’ka shanse të ndo [...]

“Mbyllja e bastet”, Rama: Deputetët po sulmohen me mesazhe nga burgu
Ka nisur që prej orës 10:00 seanca plenare në Kuvendin e Shqipërisë. Në seancën e sotme plenare do të diskutohen disa pika në rendin e ditës siç janë [...]

Mbyllja e pikave të basteve/ Rama nxjerr foton e Berishës si “qejfli” kazinosh: Nuk i shpëton dot më asgjë…
Kryeministri Rama duket i vendosur për tí dhënë fund industrisë së basteve dhe shpifjeve publike që në shumë raste financohen po nga paratë e pista të [...]

Shqiptarët, “mbretërit” e lojërave të paligjshme
Shqiptarët dhe mafia, janë ata të cilët kanë nën kontroll lojërat e paligjshme në Itali dhe më gjerë, por edhe zyrat e ligjshme të këtij vendi, ku vih [...]

Artan Hoxha: Një pjesë e parave të lobimit të PD-së, vijnë nga kompanitë e basteve dhe lojërat e fatit në Shqipëri
Artan Hoxha pati deklaruar muaj më parë, më datë 1 Dhjetor 2017, se paratë e lobimit të Partisë Demokratike vijnë nga kompanitë e basteve dhe lojërave [...]

Habit kërkesa e Xhafajt për gazetarët: Më rrini afër këto ditë, do keni lajme interesante!
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, ka dalë në një konferencë për shtyp me kreun e Policisë Federale Gjermane.
Me këtë rast, ai ka përçuar një mesa [...]

SHBA-BE “shuplakë” opozitës: Detyrojnë Bashën e Kryemadhin që deri në dhjetor të mbyllin draftin e reformës zgjedhore!
Ndërkombëtarët kanë detyruar opozitën shqiptare që t’i rikthehet bisedimeve për reformën zgjedhore. Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryetarja e LSI ur [...]

Meta bllokadë 6 nismave të mazhorancës në linjën e luftës së heshtur Qeveri-Presidencë!
Marrëdhëniet mes Qeverisë dhe Presidencës duket se po përkeqësohen nga dita në ditë. Edhe pse në daljet e tyre publike Presidenti i Republikës, Ilir M [...]

Shitësi i trojeve Berisha ka humbur kujtesën: Rama i fal detin Greqisë, është tradhtari më i madh që nga 1912!
Sali Berisha në një intervistë për televizionin Klan, ka folur për marrëveshjen e detit mes Greqisë dhe Shqipërisë.
Para pak kohësh, ministri i Jas [...]

Pasi “çmontoi” prokurorinë, Salianji tenton të çmontoj nga mendja dhe gazetaren: Po ju duroj si shumë unë juve! Bruko: Me kë më ngatërron…!
Deputeti demokrat Ervin Salianji është shfaqur në gjendje të rënduar në studion e “News 24”, ku është konfliktuar me gazetaren Ola Bruko.
I pyetur [...]