Category: Debat

A po përgatit opinionin dhe terrenin?! Deklarata e papritur e Metës: Edhe mua më kanë ofruar strehim politik!
Presidenti Ilir Meta ka reaguar lidhur me arratisjen e ish kryeministrit maqedonas Nikolla Gruevski drejt Hungarisë. Meta tha se “Largimi i tij është [...]

Autoriteti Rrugor i kthen përgjigje shejtan budallit të PD-ës: Projekti i Unazës, është vazhdim i atij që nise ti
Një ditë pas akuzave të Lulzim Bashës, se projekti i Unazës së re është i paligjshëm, vjen edhe reagimi nga ARRSH. Autoriteti në fjalë shprehet se pro [...]

Monika e poçit me fërrnet, konjakut dhe cigares, pasi bëri shembull LRI-istat ka një thirrje për të rinjtë shqiptarë
Monika Kryemadhi është nga ato personazhe që sado të përpiqesh t’i nxjerrësh në pah diçka pozitive, nuk ia gjen dot! Një politikane brutale, një stude [...]

Miku i ngushtë i Berishës “fsheh” kokën: Reagon për herë të parë për Gruevskin, por nuk pranon të vërtetën
Qeveria hungareze ka reaguar për herë të parë për strehimin e ish-kryeministrit Nikola Gruevski, i shpallur në kërkim ndërkombëtar për korrupsion. Mik [...]

Veliaj: Shërim të shpejtë 3 oficerëve të plagosur, qyteti do triumfojë mbi barbarinë!
Kryetari i Bashkisë së Tiranës Erjon Veliaj ka reaguar pas protestës së banorëve të Astirit ku mbetën të plagosur 3 efektivë të policisë Bashkiake.
[...]

Protestuesit e Astirit dhunuan bashkinë dhe policët duke bërtitur në kor: Kemi presidentin me vete!
Vazhdon prej më se një ore protesta e banorëve të Unazës së Re dhe PD-se përpara Bashkisë së Tiranës.
Protestuesit marrin megafonin dhe flasin një [...]

FOTOT/ Më “21 Janar” qëlloi 117 plumba mbi turmë, ish-gardisti i “Grupit të zjarrit” sot drejton protestat para bashkisë për Unazën, për llogari të Bashës
Protestat e dhunshme prara Bashkisë së Tiranës ditën e sotme, janë organizuar nga ish-efektivët e Gardës në 21 Janar, që qëlluan në drejtim të qytetar [...]

Pas Metës… Monika shtron idenë për protesta mbarëpopullore: Vetëm ashtu e largojmë Ramën!
Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi u shpreh këtë të mërkurë, se “rruga e vetme e largimit të kryeministri Rama janë protestat mbarëpopullore”.
De [...]

Ministrja Kumbaro debat live me gazetaren e Top-it: Më habit me cektësinë tënde, duhet të lexosh ca libra!
Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro këtë mëngjes ka qenë e ftuar në emisionin “Wake up”, ku ka folur për citimin e saj, që shkaktoi shumë polemika.
[...]

SHBA-BE s’tolerojnë më, urdhër të prerë Metës: Ministria e Brendshme të drejtohet në mënyrë të plotë dhe të pandërprerë!
Ndërkombëtarët kanë rritur presionin ndaj presidentit Ilir Meta sa i takon debatit për emërimin e Sandër Lleshit ministër të Brendshëm. Kreu i shtetit [...]