Category: Debat

1 1,682 1,683 1,684 1,685 1,686 1,753 16840 / 17526 POSTS
Rama mesazh: Po gjuajte shtëpinë me gur, del jashtë!

Rama mesazh: Po gjuajte shtëpinë me gur, del jashtë!

Në ditën kur kishte firmosur ndryshimin e parë në kabinetin e tij të dytë, kryeministri Edi Rama u shfaq në Lushnjë për t'i dorëzuar kartën e anëtarës [...]
Dorëheqja e Xhafajt, Artan Hoxha: Ministri i ri i formuar në Gjermani, Rama mesazh ndërkombëtarëve, opozita u zu në befasi

Dorëheqja e Xhafajt, Artan Hoxha: Ministri i ri i formuar në Gjermani, Rama mesazh ndërkombëtarëve, opozita u zu në befasi

Njeriu më i rëndësishëm në kabinetin "Rama 2", Fatmir Xhafaj, dha paraditen e kësaj të shtune dorëheqjen nga posti. Lëvizja e Xhafajt ishte e papritur [...]
Flamurët grekët “pushtuan” sot Derviçanin (Foto)

Flamurët grekët “pushtuan” sot Derviçanin (Foto)

Ditën e sotme rrugët e fshatit Derviçan në qytetin e Gjirokastrës janë mbushur me flamuj grek. Lehtësisht, në kalimet kryesore në fshat vihet re pr [...]
Saimir Tahiri blen gazetën “Zëri i Popullit” nga PS

Saimir Tahiri blen gazetën “Zëri i Popullit” nga PS

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri është themelues i shoqërisë mediatike “Zëri i Popullit”. Ky fakt bëhet i ditur për Report TV nga një ekstrak [...]
E anullove konferencën pas dorëheqjes së Xhafaj, ish-ministri Tahiri sqaron ndryshimin në moment të fundit

E anullove konferencën pas dorëheqjes së Xhafaj, ish-ministri Tahiri sqaron ndryshimin në moment të fundit

Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka anuluar konferencën e njoftuar për ditën e sotme. Pas dorëheqjes së Fatmir Xhafës nga posti i ministrit t [...]
Berisha: “Rama e shiti Xhafaj për Gjushin…” Unë Lulin e mbajta dhe e mbrojta, edhe pas “21 Janarit”

Berisha: “Rama e shiti Xhafaj për Gjushin…” Unë Lulin e mbajta dhe e mbrojta, edhe pas “21 Janarit”

Sali Berisha ka komentuar dorëheqjen e ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj duke e cilësuar si fitore të Partisë Demokratike. Ish-kryeministri para [...]
Ish-ministri Tahiri anullon konferencën pas dorëheqjes së Xhafajt

Ish-ministri Tahiri anullon konferencën pas dorëheqjes së Xhafajt

Menjëherë pas bërjes publike të dorëheqjes së Fatmir Xhafajt, ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri ka anulluar konferencën e shtypit që kishte paral [...]
Pse u shkarkua Manjani? Monika me sklerozë, sulmon ish-ministrin e saj dhe “ish-burrin” Kryetar Kuvendi

Pse u shkarkua Manjani? Monika me sklerozë, sulmon ish-ministrin e saj dhe “ish-burrin” Kryetar Kuvendi

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi, e pyetur se pse është shkarkuar ish-ministri Ylli Manjani nga posti i Ministrit të Drejtësisë, u përgjigj në papë [...]
Deklarata e fortë e analistit: Tahiri nesër do tregojë të vërtetat drithëruese për miqtë dhe armiqtë e tij

Deklarata e fortë e analistit: Tahiri nesër do tregojë të vërtetat drithëruese për miqtë dhe armiqtë e tij

Analisti Lorenc Vangjeli, në emisionin Java në RTSH, ka treguar detaje për konferencën që Tahiri pritet ta mbajë gjatë javës së ardhshme. Vangjeli [...]
Tërbohet Mustafa Nano: Turp t’ju vijë, që më nxorrët emrin si të paguar nga grekët

Tërbohet Mustafa Nano: Turp t’ju vijë, që më nxorrët emrin si të paguar nga grekët

Në monologun e sotëm, Mustafa Nano foli rreth listës së shumë përfolur që u shpërnda, ku tregohej një listë emrash të disa personaliteteve shqiptare q [...]
1 1,682 1,683 1,684 1,685 1,686 1,753 16840 / 17526 POSTS