Category: Debat

1 382 383 384 385 386 1,624 3840 / 16235 POSTS
FOTOT/ Për 17 kullat e Argitës..

FOTOT/ Për 17 kullat e Argitës..

Thonë se gjuha shkon ku dhemb dhëmbi. Dhe Argita Berisha, e cila tashmë drejton protestat e çetës me 20 veta që i kanë mbetur Sali Berishës, mbrëmë [...]
Media zyrtare gjermane i përgjigjet lehsit të BILD, nxin Berishën: Nga ‘shpresa e demokracisë’, te minimi i demokracisë! Ndëshkimi i tij do të sjellë fundin e kësaj kaste politike

Media zyrtare gjermane i përgjigjet lehsit të BILD, nxin Berishën: Nga ‘shpresa e demokracisë’, te minimi i demokracisë! Ndëshkimi i tij do të sjellë fundin e kësaj kaste politike

Për herë të parë në 30 vitet e tranzicionit politik postkomunist të Shqipërisë, një lider dikur i plotfuqishëm, akuzohet për “korrupsion pasiv” me ven [...]
Saliu nga ballkon, Tos Lubonja nga gjirizet mediatike në “luftë” me qeverinë! Tosi: Gjebrea dilte me shaminë në kokë “Berisha hero”, tani ka kaluar me Ramën

Saliu nga ballkon, Tos Lubonja nga gjirizet mediatike në “luftë” me qeverinë! Tosi: Gjebrea dilte me shaminë në kokë “Berisha hero”, tani ka kaluar me Ramën

“Ai Ardit Gjebrea, kur luftonim ne me Berishën, ai dilte në koncertet e Berishës me një shami këtu në kokë “Berisha hero”. Pastaj mik i ngushtë me Ili [...]
Familja Hysa në Kinostudio dhe familja Begeja tek Klubi “Partizani”! Dy fytyrat e Sali Berishës me pronat publike dhe private

Familja Hysa në Kinostudio dhe familja Begeja tek Klubi “Partizani”! Dy fytyrat e Sali Berishës me pronat publike dhe private

Nga Mero Baze Këto ditë më dolën para dhjetëra emaile dhe mesazhe nga një familje e vjetër pronare në Tiranë në Kinostudio, familja Hysa. Për vite [...]
Habit avokati  me informacionin që pretendon se ka: Berisha ka organizuar një plan për tu arratisur me gjoja “rrëmbim”

Habit avokati me informacionin që pretendon se ka: Berisha ka organizuar një plan për tu arratisur me gjoja “rrëmbim”

Avokati Idajet Beqiri pretendon se ish-kryeministri Sali Berisha ka organizuar një plan arratisjeje që do të duket si rrëmbim. I ftuar mbrëmjen e [...]
Berisha drejt arrestit me burg! Shkel vendimin e gjykatës komunikon me militantët dhe me mediat!

Berisha drejt arrestit me burg! Shkel vendimin e gjykatës komunikon me militantët dhe me mediat!

Sali Berisha në arrest shtëpie që prej 30 dhjetorit, ka vendosur të mos zbatojë vendimin e GJKKO pasi ditën e sotme me një mikrofon në dorë është shfa [...]
Monika Kryemadhi ankimon në apelin e GJKKO: Kërkon heqjen e sekuestros ndaj provave të sekuestruara nga SPAK-u për lobimin Meta, Vasili

Monika Kryemadhi ankimon në apelin e GJKKO: Kërkon heqjen e sekuestros ndaj provave të sekuestruara nga SPAK-u për lobimin Meta, Vasili

Moni ka rrëshkitur siç duket. Duke qenë se po hetohet familjarisht për disa vepra penale gjen kohë të merret me ca letra dhe fatura të bllokuara të lo [...]
Berisha nga maja e pallatit i sëmurë me covid J1: S’ju kam folur këto ditë se kam qenë me grip, por nuk do e bëj më vaksinën e imponuar nga pushteti

Berisha nga maja e pallatit i sëmurë me covid J1: S’ju kam folur këto ditë se kam qenë me grip, por nuk do e bëj më vaksinën e imponuar nga pushteti

Sali Berisha ka marrë një megafon dhe është shfaqur në dritare mbrëmjen e sotme, duke thërritur nga maja e pallatit, për një grusht njerëzish që ishin [...]
Kryebashkiaku i Hasit përgënjeshtron intrigantin Berisha: Nuk di të ketë plan për vrasjen time!

Kryebashkiaku i Hasit përgënjeshtron intrigantin Berisha: Nuk di të ketë plan për vrasjen time!

Miftar Dauti, kreu i Bashkisë Has, ka përgënjeshtruar pretendimet e kryedemokratit, Sali Berisha. Ky i fundit, nga dritarja e banesës së tij tha se në [...]
VIDEO/ Perla nga familja “Salbino”: Liria zëvendëson Albanën dhe Inën, filmon Saliun edhe pse me grip!

VIDEO/ Perla nga familja “Salbino”: Liria zëvendëson Albanën dhe Inën, filmon Saliun edhe pse me grip!

Liri Berisha tashmë do të ketë një detyrë të re në familje. Ajo duhet të zëvendësojë Albana Vokshin dhe Ina Zhupën, si kameramene personale e Sali [...]
1 382 383 384 385 386 1,624 3840 / 16235 POSTS