Category: Debat
Financial Times bëhet qesharak, “gjen në rrugë” Saliun, Bumçin, Bardhin e Aliut dhe dervishin Lutfi për të na treguar se nga se vuan Shqipëria
Gazeta britanike “Financial Times” ka publikuar një shkrim kritik, ndaj kryeministrit Edi Rama.
Shkrimi vjen në vazhdën e shkrimeve nga mediat brit [...]
Arrestimi i gruas në Shkodër për mos shlyerjen e një gjobe 250 mijë lekëshe ! Shpërthen ish-drejtuesi i Policisë së Shtetit: Turp i madh! Si i mban shtëpia ministrin e Drejtësisë?!
Ish-drejtues i lartë i Policisë Shtetit Shemsi Prençi e cilëson burgosjen e gruas në Shkodër, që vetëm 8 ditë më parë kishte sjellë në jetë djalin e s [...]
Një përgjigje Monika Stafës, nga “klani” i Frashërllinjve
Nga Dr. Dritan Mardodaj*
Shkrimi i znj.Monika Stafa në pamje të parë duket si një shkrim i përgjithshëm dhe i pafajshëm, me nota promovimi për lib [...]
Roland Bejko: Nuk mund t’i japim vulën ‘mbretit të gjullurdisë’ Berisha, Celibashi shkeli ligjin me vlerësimin që i bëri statusit “non grata”
Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike, Roland Bejko thotë se nuk mund t’i jepet vula e kësaj force politike, Sali Berishës, i cili është shpallur [...]
“Foltorja” përfundon tek Nard Ndoka dhe Kujtim Gjuzi: Ilir Meta “zbythet” pas presionit amerikan
Pas presionit amerikan për t’u distancuar nga “non grata” Sali berisha, ish-presidenti Ilir Meta duket se do të hyjë në zgjedhjet e 14 majit pa ish-kr [...]
Milioneri Fevzi bën “milioner me rrogë” Rrumbullakun?! Reagon menjëherë Policia e Shtetit: Mashtrim i qëllimshëm, ja paga reale e Drejtorit të Policisët Met Rrumbullaku
Policia e Shtetit ka lëshuar një reagim zyrtar, në përgjigje të disa të dhënave që janë publikuar mbrëmjen e sotme në emisionin “Opinion” të Blendi Fe [...]
Pse nuk jepni dorëheqjen? Përralla e fund e Berishës: Këtë donte Yuri Kim dhe McGonigal por dështuan bashkë me Ramën! Do të marrin përgjigjen e merituar
Sali Berisha tha sot se Yuri Kim dhe McGonigal donin që ai të jepte dorëheqjen por sipas tij dështuan pasi PD do t’i fitojë zgjedhjet.
“Këtë mend [...]
Meta nuk do të jetë në një koalicion me Berishën, nuk e lejon ligji
Deputeti i Partisë Demokratike, Tritan Shehu ka deklaruar se Partia e Lirisë, e cila drejtohet nga Ilir Meta, nuk do të jetë në koalicion me partitë e [...]
Pse hoqi dorë Kastriot Ismailaj nga kërkesa për t”u liruar nga burgu?
Kastriot Ismailaj, njeriu më i përfolur në marrëveshjen korruptive mes “CEZ Albania” dhe kompanisë “DIA”, ka vendosur të heqë dorë nga kërkesa e tij d [...]
Rama i ‘përgjigjet’ Ahmetajt: Nëse do kisha bërë rolin e gjykatësit gjërat do kishin qenë shumë më keq
“Nëse unë do kisha bërë rolin e gjykatësit, gjërat do kishin qenë shumë më keq për ata që duan që unë të bëj gjykatësin”.
Kështu u përgjigj këtë të [...]