Category: Debat
VIDEO/ I biri aksidentoi për vdekje një 50-vjeçar para 7 muajsh dhe sot endet i lirë, pse kandidati i Berishës për Rrogozhinën hesht?
Në orët e para të mëngjesit të 24 dhjetorit të vitit 2022, një aksident i tmerrshëm i mori jetën një 50 vjeçari (Bardhyl Beqiri) që punonte për pastri [...]
Miq deri kur burgu do i ndaj! Meta i trembur josh Berishën: Do jemi bashkë përballë kësaj qeverie! Qytetarët: Po në SPAK a do jeni bashkë ?
Ilir Meta pas avazit berishian me qeverinë që vodhi votat dhe manipuloi rezultatin, më në fund e nxorri kokën pas thirrjes së Vasilit në SPAK.
Përp [...]

E premtja e zezë me 11 viktima! “Shpifësira” Berisha bënë politikë me fatkeqësinë e tjerëve: Vend pa shtet, indiferencë kriminale për sigurinë!
E premtja ishte një ditë e zezë për Shqipërinë, pasi 11 persona humbën jetën, ku vetëm 4 prej tyre ishin anëtarë të një familje që u mbytën në liqenin [...]
Edhe në Hënë të çojnë letra SPAK! Meta i paskrupullt, i’a fut Monit dhe Vasos: Nuk marr asgjë përsipër për kohën që nuk kam drejtuar, absolutisht!
Ilir Meta deklaroi se nuk ka asnjë lloj frike nga hetimet e SPAK te cilat po ecin me rritme te shpejta lidhur me lobingun që akuzohet se ka bërë LSI-j [...]
Duhet të ndalohet qarkullimi i tyre! Gjoba policore ndaj patinave elektrikë: Ja rregullat dhe kriteret e reja
Policia ka nisur aplikimin e gjobave për drejtuesit e skuterave elektrikë, të cilët nuk zbatojnë rregullat e qarkullimit.
Sipas policisë rrugore ky [...]
Mosvajtja në Tiranë e “Raisi të Kosovës”, është shumë më e thellë se një inat me Ramën
Albin Kurti sërish e veçoi veten duke mos marrë pjesë në takimin joformal në Tiranë në përgatitje të Konferencës së Berlinit.
Mbledhja kësaj radh [...]
Berisha, jep shejat e “lajthitjes”: Hipën në llozhën e Kuvendit dhe i drejtohet PS-së: Kanabistët në mbledhje grupi
Sali Berisha ka bërë një protestë të pazakontë ditën e sotme në Kuvend. Berisha ka ndërprerë mbledhjen e Grupit Parlamentar të PS që po zhvillohej në [...]
Braçe debat me Spahon: Ti, yt at, jot ëmë dhe ustai yt bashkë s’më gjeni dot një qindarkë në xhep që është e tjetërkujt! Demokrati, i biri i sek. PPSH në IB Kamëz: O qelbësirë
Dy deputetët e maxhorancës dhe opozitës, Erion Braçe dhe Spaho janë përfshirë në një debat në seancën e sotme plenare.
Pjesë nga debati:
Braçe: [...]
BE pezullon fondet për bujqësinë shqiptare: Hetime për korrupsion nga AZHBR
Nga Ylli Pata
Komisioni Europian ka ndërprerë përkohësisht rimbursimin e fondeve për bujqësinë shqiptare, pas dyshimeve për abuzime dhe korrupsion [...]
Shezlonget falas pas orës 19:00, sqaron ministria Kumbaro: “Kazanët” vazhdojnë punën! Është fotomontazh, s’ka ekzistuar kurrë
Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro e ftuar në emisionin “Wake Up” ka sqaruar postimin që ajo ka bërë disa ditë më herët në rrjetet socia [...]