Category: Debat

“Kam dorëzuar dy video”! Deklarata e fortë e Hoxhës: Dy kryeministra po hetohen nga SPAK
Gazetari Artan Hoxha, ka folur mbrëmjen e sotm në emisionin ‘Opinion’ për dosjet më të nxehta të hetimit në SPAK, tha se një prej tyre përfshin dy ish [...]
A ka nisur SPAK hetimin për ish- ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqaj?! Opozita e akuzon për shpërdorim detyre në tenderin e sterilizimit dhe check up
SPAK ka nisur hetimin ndaj ish-ministrit të Shëndetësisë Ilir Beqaj. Lajmi është bërë i ditur nga gazetari Arsen Rusta por vërtetsia nuk dihet sepse o [...]
‘E ka një deputet i PD!’ Në vilën 760 mijë euro që akuzon Bardhi, kalon pushimet Flamur Noka! Pronar një biznesmen, e ka nxjerrë në shitje
Vila 760 mijë euro në Gjirin e Lalzit ka “turbëlluar” edhe më tepër situatën në Partinë Demokratike. Report Tv mëson se kjo akuzë e Gazmet Bardhi vjen [...]
Skandal! Arben Kraja tenton të kthej BKH në polici gjyqësor: Padit në KLP drejtoreshën e Hajnaj
Pas sulmit të kreut të qeverisë Edi Rama, i cili krijoi shumë debat, kryeprokurori Arben Kraja dha llogari sot para një tjetër institucioni nga i cili [...]
Berishës s’i del e keqja fillon punë si… intrigant, poston një montazh: Rama, si veshka midis padronit “supergrata” dhe vëllait “nongrata”
Sali Berisha ka reaguar pas deklaratave të kryeministrit Edi Rama në lidhje me rrëzimin e projekt-rezolutës për Srebrenicën. Lideri historik i demokra [...]
E PLOTË/ Rrëfimi i ambasadores amerikane në “Open”, nga sulmet e Ramës ndaj SPAK te Berisha ‘non grata’ e dënimi i ish-ministrave
Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim është rrëfyer sot për rreth 30 minuta përballë Eni Vasilit në “Open” në News 24. Ajo ka komentuar thirrjet [...]
Keni arrestuar për grup kriminal kanë dalë për shpërdorim detyre! KLP bënë për “ujë të ftohtë” Krajën e SPAK-ut: Unë jap dorëheqjen nëse …
Kreu i SPAK-ut, Arben Kraja, ka raportuar sot në Këshillin e Lartë të Prokurorisë për punën e vitit të kaluar.
Kraja nuk u ka shpëtuar pyetjeve nga [...]
Teza interesante e ekspertit për Ballkanin Perëndimor: Anëtarësimi në BE një rrugë qorre
"Anëtarësimi në BE i Ballkanit Perëndimor, përfshirë Shqipërinë është në një ‘dead end’, një rrugë qorre", thotë eksperti Gerald Knaus për podcastin e [...]
Darkat jo formale, “shfaqje pa përmbajtje”
Darka jo formale e liderëve të Ballkanit Perëndimor këtë mërkure të 11 majit që pritet të shtrohet në Bruksel nga shefi i politikës së jashtme të Bash [...]
Ideja e Emmanuel Macron që mund të lërë Ballkanin Perëndimor jashtë BE-së
Njohësit e politikave të Bashkimit Evropian thonë se propozimi i presidentit të Francës, Emmanuel Macron, për krijimin e një organizate të re politike [...]