Category: Debat
Tangërllëku provincial i saj bie në sy! E kuptoni si më duket Jozefina mua?! “Aktivistja” pa aktivitet në Amerikë sherr me Jozin
Aktivistja Evi Kokalari i është përgjigjur gazetarit Ylli Rakipi, i cili më herët ka ngritur pyetjen se çfarë funksioni ka në Partinë Demokratike.
[...]
Ilir Metën në “Listën e Zezë” amerikane që nga vitin 2019: Ja detajet që e nxjerrin zbuluar dhe si pritet t’i hapen telashe pasi të largohet nga Presidenca
Ilir Meta duket se do të jetë kandidati i radhës që mund të shpallet “non grata” nga amerikanët, duke iu bashkuar kështu “idhullit” të tij Sali Berish [...]
Vendimi i Zhukrit “nul”! Lulzim Basha mbetet kryetar zyrtar i PD: Ja prapaskenat se si do të rrëzohet “Foltorja” në Apel
Lufta mes “Foltores” së udhëhequr nga Sali Berisha dhe Partisë Demorkatike të drejtuar nga kreu i komanduar i saj, Enkelejd Alibeaj pritet të përfundo [...]
Berisha mbledh Këshillin e “Foltores”: Paloka zgjidhet kryetar me 300 vota! Në sallë vetëm 211 pjesëmarrës
Këshilli Kombëtar i Partisë Demokratike miratoi ditën e djeshme rezolutën për zgjedhjen e presidentit të ri të vendit.
Anëtarët e Këshillit Kombët [...]

“Një tjetër mal turpi i përbashkët”, kryeministri Rama publikon fotot dhe ka një thirrje për gjithë shqiptarët
Kryeministri Edi Rama e ka vënë sot theksin edhe një herë tek nisma për një Shqipëri sa më të pastër.
Teksa publikon pamje nga gjendja në të cilën [...]
Askush nuk e priste! Edi Rama surprizon më veprimin e tij të fundit në rrjetet sociale
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka rrëmbyer gjithmonë vëmendjen për veprat e tij të artit. Ai deklaruar se nuk ka pasur ndërmend të hynte në polit [...]
Liria e medias e cënuar në Shqipëri? Reagon Endri Fuga: liria e shprehjes dhe liria e medias janë të garantuara
Drejtori i Agjencisë për Median dhe Informimin, Endri Fuga ka reaguar lidhur me lirinë e shprehjes dhe medias në vend.
Fuga shprehet se në Shqipë [...]
“Vjedhja e votës, në piedestal”! Demokrati reagon ashpër pas zgjedhjes së Palokës në krye të Këshillit Kombëtar: Ju thashë se do vijë dita kur do themi… “O Luli ku je”
Pas përfundimit të mbledhjes së Këshillit Kombëtar dhe gjedhjes së kryetarit Edi Paloka, ka ardhur dhe reagimi i Edvin Kullurit. Në një status në rrje [...]
Intervistë/ “Ky është një lajm i keq”! Gary Kokalari bën paralajmërimin e fortë për Ilir Metën: Nëse Sali Berisha bëhet kryetar, PD e vdekur! SHBA-të kanë të gjitha provat për të
Nëse Berisha rikthehet kryetar, PD do të jetë një parti e vdekur politikisht. Ky është qëndrimi i fortë i aktivistit shqiptaro-amerikan Gary Kokalari. [...]
Si u bë 9 Maj dita e fitores mbi nazizmin feja e re e Rusisë?!
Në qytetet anembanë Rusisë të hënën në mëngjes, tanket dhe kamionët me raketa do të kërcejnë përgjatë rrugëve kryesore. Ushtarët do të marshojnë nëpër [...]