Category: Debat

1 605 606 607 608 609 1,626 6070 / 16251 POSTS
Berisha flet përçartë: Pas peticionit anti Kim tani ka një kërkesë tjetër: Të largohet ambasadori rus! PS: Një politikan që i ka mbaruar koha, ai nuk ekziston

Berisha flet përçartë: Pas peticionit anti Kim tani ka një kërkesë tjetër: Të largohet ambasadori rus! PS: Një politikan që i ka mbaruar koha, ai nuk ekziston

Sali Berisha i ka bërë thirrje qeverisë që të nisë një përplasje diplomatike me Rusinë. Ish kryeministri shprehet se Shqipëria duhet të dëbojë amb [...]
Rama reagon për raportin që “nxin” Shqipërinë: Shpifje dhe fantazi, s’ka pasur as dhunë e as sulme ndaj gazetarëve

Rama reagon për raportin që “nxin” Shqipërinë: Shpifje dhe fantazi, s’ka pasur as dhunë e as sulme ndaj gazetarëve

Kryeministri Edi Rama ka reaguar pas publikimit të Treguesit Botëror të Lirisë së Shtypit që radhiti Shqipërinë në mesin e vendeve problematike. Kr [...]
“Plasni po deshët”! Këshilltari imagjinar Henz: Berisha i ka dyert e hapur në Gjermani e Europë! Çfarë i duhet SHBA?

“Plasni po deshët”! Këshilltari imagjinar Henz: Berisha i ka dyert e hapur në Gjermani e Europë! Çfarë i duhet SHBA?

Televizioni i familjes Berisha tashmë është i dorëzuar përballë faktit se damka e “non grata”-s nuk iu hiqet ndaj dhe janë duke bindur veten dhe të tj [...]
Taku hap përsëri “çantën e zezë”: Ja provat! Edi Rama, anti-komunisti më i tërbuar në PS, që i’u ka dhënë zemër edhe ballistëve Nexhmija s’lejoi Berishën t’i shërbente Enverit

Taku hap përsëri “çantën e zezë”: Ja provat! Edi Rama, anti-komunisti më i tërbuar në PS, që i’u ka dhënë zemër edhe ballistëve Nexhmija s’lejoi Berishën t’i shërbente Enverit

Spartak Braho flet për enverizmin në politikën shqiptare. – Ndërkohë ka një debat se a ka qenë Sali Berishën antikomunist, komunist apo pro enveris [...]
Monika Kryemadhi po i përgatit terrenin për t’i dorëzuara LSI-në Ilir Metës: Pritet “bashkim i madh” antiamerikan i “non gratave” Berisha-Meta

Monika Kryemadhi po i përgatit terrenin për t’i dorëzuara LSI-në Ilir Metës: Pritet “bashkim i madh” antiamerikan i “non gratave” Berisha-Meta

Në Korrik pritet të vuloset aleanca zyrtare mes Ilir Metës dhe non gratës Sali Berisha. Berisha dhe Meta pritet bashkojnë forcat, nëse planet shkojnë [...]
Preç Zogaj revoltohet keq me Sali Berishën dhe zbardh vendimin që ka marrë: “E kam gjetur shumë herë përtokë dhe i kam dhënë dorën”!

Preç Zogaj revoltohet keq me Sali Berishën dhe zbardh vendimin që ka marrë: “E kam gjetur shumë herë përtokë dhe i kam dhënë dorën”!

Duke ndjekur diskutimet në studion e emisionit ‘Opinion’ për situatën brenda Partisë Demokratike, në rrjetet sociale reagoi mbrëmjen e djeshme ish-kry [...]
“Mea Culpa” e Sali Berishës në Kuvendin e “Foltores”: Rikthen në strukturat e PD bijtë e atyre që “hoqi qafe”…nga partia

“Mea Culpa” e Sali Berishës në Kuvendin e “Foltores”: Rikthen në strukturat e PD bijtë e atyre që “hoqi qafe”…nga partia

Ish-deputetja demokrate, Rudina Hajdari, e cila u përjashtua nga Partia Demokratike në mars 2019, u rikthye në partinë më të madhe opozitare duke u zg [...]
Çfarë po planifikojnë? Yuri Kim mbledh gjithë ish-ambasadorët amerikan që kanë punuar në Shqipëri, mes tyre edhe Arvizu

Çfarë po planifikojnë? Yuri Kim mbledh gjithë ish-ambasadorët amerikan që kanë punuar në Shqipëri, mes tyre edhe Arvizu

Ambasadorja Yuri Kim ka treguar përmes një postimi në rrjetet sociale se ka zhvilluar një takim në Uashington me ish-ambasadorë të Shqipërisë. “Një [...]
Plas skandali! Analisti deklaron publikisht, deputeti i PD-së e aprovon: Lulzim Basha ka marrë 300 mijë euro vetëm për të futur në listën e deputetëve

Plas skandali! Analisti deklaron publikisht, deputeti i PD-së e aprovon: Lulzim Basha ka marrë 300 mijë euro vetëm për të futur në listën e deputetëve

Analisti Lorenc Vangjeli ka deklaruar ditën e sotme në një emision televiziv se janë paguar shifra marramendëse për të hyrë në listat e Lulzim Bashës. [...]
Revoltohet Mentor Kikia: Kjo nuk është gazetari të dashur kolegë! Sikur t’i qepeshit kështu edhe…

Revoltohet Mentor Kikia: Kjo nuk është gazetari të dashur kolegë! Sikur t’i qepeshit kështu edhe…

Gazetarët e Korçës insistuan të marrin një prononcim nga nëna e protagonistes së një ngjarjeje të rëndë që tronditi sot qytetin. Ata e ndoqën gru [...]
1 605 606 607 608 609 1,626 6070 / 16251 POSTS