Category: Debat
VIDEO/ Berisha: “Fitova në 1998”! Mero e ironizon: Gruaja dhe fëmijët s’duhet ta lenë vetëm rrugëve
Mero Baze ka komentuar deklaratën e ish kryeministrit Sali Berisha i cili tha sot se në vitin 1998 ka vituar një garë elektorale edhe pse ka pasur të [...]
“Fëmijët milioner që nuk vjedhin”! Berisha në “gjyq” përballë fantazmës së Enverit
Sali Berisha pasi vuri prapanicën e vjetër në karrigen e Lulit të ikur, u drejtua dhe u përqëndrua tek halli i tij i madh nga SHBA, akuzua dhe damka p [...]

“Saliut sot PD-ja dhe Shqipëria i duhet vetëm për…”! Juristi Romeo Kara plas deklaratën e fortë
Juristi Romeo Kara ka komentuar përmes një postimi në rrjetet sociale zhvillimet më të fundit brenda PD-së.
Nisur nga deklarata që bëri sot Berisha [...]
Shpallja “non grata” e Berishës! Jozi të “shkrin gazit”: SHBA ka aftësi për të korrigjuar veten
Jozefina Topalli deklaroi se Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund ta heqin statusin “non grata” ndaj Sali Berishës.
Kur u pyet nëse do të jetë e le [...]
Nuk ka bashkim me ata që je divorcuar në gjykatë! Kreshnik Spahiu zbulon lojën Berisha-Basha: Imoralitetin politik apo mashtrim?!
Në një reagim në rrjetet sociale, analisti Kreshnik Spahiu është shprehur se Shqipërinë mund ta shpëtojë duke mos e bashkuar Partinë Demokratike.
[...]
“Koha e ka treguar”! Zhvillimet në PD Artan Hoxha lëshon thumbin e fortë për Saliun: Luli është legen! Po pse Berisha tani…
Deputeti i Partisë Demokratike, Edi Paloka, ka reaguar në lidhje me protestat që janë organizuar ditët e fundit kundër rritjes së çmimeve në vend.
[...]
Gaztorët e Oborrit, nga “pabuksa” në pronarë milionash që ‘mbajnë erë’
Fati i çdo pensionisti në Shqipëri, por akoma më i dhimbshëm kur i bie edhe figurave të dashura të ekranit, të cilët pas qindra rolesh e duartrokitjes [...]
“Fansi i paparë” i çdo kryetari sot i Berishës, i lumtur: S’ka Kushtetutë e as ligj që e mban logjikën e Alibeajt
Përkrahësit e Sali Berishës janë lumturuar nga vendimi i Gjykatës së Tiranës për të njohur statutin e 11 dhjetorit.
Së fundmi, një prej fansave e [...]
Berisha i “sinqertë” betohet: Ju garantoj se unë dhe fëmijët e mi nuk i kemi vjedhur kurrë shqiptarët, më shpallën “non “grata” për të ndihmuar Ramën
Sali Berisha deklaroi nga selia e PD se vendimi për shpalljen e tij non-grata erdhi nga hiçi.
Ai tha se ky ishte një vendim i diktuar nga Edi Rama [...]
FOTO LAJM/ Berisha si fëmija që gjen lodrën e humbur! Rikthehet natën në selinë e PD: Ulet në karrigen e Bashës dhe jep intervistë
Ka zgjatur vetëm 30 minuta mbledhja e Komisionit të Rithemelimit në selinë e Partisë Demokratike. Në një prononcim të shkurtër për mediat, ish-kryemin [...]