Category: Debat
Plas “lufta brenda llojit”, Guxholli-Dumës: Je mësuar të flasësh pa pushim!
Ish-zyrtarja e PD-së, Zana Guxholli i sugjeroi Grida Dumës që të jenë pak më të duruar për lidershipin e Partisë Demokratike.
Teksa Duma kërkoi të [...]
“Priste të merrte pushtetin qyl”! Sejamini: Nëntë vitet e Bashës, kohë e humbur për Shqipërinë!
Eksperti Neritan Sejamini ka komentuar dorëheqjen e Lulzim Bashës nga posti i kreut të PD-së.
I ftuar në emisionin “Të Paekspozuarit” në MCN TV, Se [...]
Mark Marku u “nxjerr bojën” publikisht Gjatës dhe Bylykbashit: Jeni një m*t dhe hani m*tin tuaj! Sulmon Bashën se s’të bëri deputet
Debat i ashpër në emision, mes profesorit Mark Marku, Çlirim Gjatës dhe deputetit demokrat Oerd Bylykbashi, teksa po diskutohej për situatën në PD p [...]
“Dorëheqja e Lulzim Bashës dhe ambiciet për rikthim të Berishës”, Zëri i Amerikës: Kjo gjë shënoi fillimin e fundit të tij
Në Shqipëri, kryetari demokrat Lulzim Basha dha sot dorëheqjen nga drejtimi i forcës kryesore politike të së djathtës. Zoti Basha udhëhoqi PD-në prej [...]
Deklarata e papritur e Astrit Patozit: Alibeaj mund të jetë një ‘armik’ shumë më i rrezikshëm se Basha!
Astrit Patozi ka komentuar vendimin e Lulzim Bashës për të dhënë dorëheqjen nga posti i kreut të PD.
Komenti i Patozit:
Në vendimin e marrë, Bas [...]
SHENIM: E vërteta e gënjshtrave të prodhuara nga propaganda e Armand Dukës për dënimin 10- vjeçar nga UEFA (përfshi dhe RTSH)
Lajmi per bllokimin e kombetares dhe ekipeve shqiptare ne Evrope per 10 vite edhe zhvendosjen e finales se Conference League, doli fillimisht nga medi [...]
Shqipëria ka nevojë për opozitë të fortë që kontrollon qeverinë! Reagimi i BE-së pas dorëheqjes së Bashës
Delegacioni i Bashkimit Europian në Tiranë ka reaguar pas vendimit të Lulzim Bashës për t’u dorëhequr nga drejtimi i PD.
Në një reagim në rrjete so [...]
Alibeaj merr drejtimin e PD-së pas dorëheqjes së Bashës, kërkon dorëheqjen e Berishës
Sekretari i Përgjithshëm Gazmend Bardhi njofton se Enkelejd Alibeaj do të jetë kryetar i ri i PD:
“Pasi jam njohur me deklaratën e Kryetarit të P [...]
A do ta përdorë Rusia bombën bërthamore ndaj Shteteve të Bashkuara dhe vendeve të NATO-s?
Nga Peter Huessy “National Interest”
Rreth 3 dekada pas fundit të Luftës së Ftohtë dhe shembjes së Bashkimit Sovjetik, Shtetet e Bashkuara dhe NATO [...]
Luli jep dorheqjen nga partia, Rama… nga komunikimi “on-line” me qytetarët në Fb: Një keqkuptim i madh!
Nga Edi Rama
Ndoshta jam unë gabim kur mendoj se hyrja në debat me komentues që flasin pa fakte, që shajnë e përqeshin informacionet reale, që shf [...]