Category: Debat

Fatos Lubonja vuan nga “përsekutimi” shikon ëndërra të tmerrshme: Rama ka ndërtuar një shtet ganster, që i trajton qytetarët si skllevër
Fatos Lubonja, thotë se kryeministri Edi Rama nuk ka asnjë pikë reflektimi për gjendjen ku është Shqipëria. Mirëpo gjendjen e Shqipërisë natyrisht fat [...]
Më në fund pas 9 orë debat sqarohen demokratët për Berishën! Të gjithe kryetarët e degëve të SHQUP njëzëri: Saliu është “Mafioz”?!
Për nëntë orë me radhë, krerët e degëve të Partisë Demokratike e kanë konsideruar ish-kryeministrin Sali Berisha si ‘mafian’ që ka sjellë shpërbërjen [...]

Presidenti i ri pa konsensus, Edi Rama piketon një femër për kreun e ardhshëm të shtetit
Në muajin Prill, pritet që Parlamenti të nisë procedurat për zgjedhjen e Presidentit të ri, pasi Ilir Metës i mbaron mandati. Zhvillimet e fundit poli [...]
Berisha-Meta në zgjedhjet e 2023 me “Shtëpinë e Lirisë”! Foltore-LSI grup të ri parlamentar me rreth 30 deputetë
Ish-kryeministri Sali Berisha dhe presidenti Ilir Meta po përgatisin terrenin për të krijuar një parti të re, pas zhvillimeve dhe rezultatit që koalic [...]

“Njerëzit i ke në shesh, nuk të vjen turp të lypësh bukë te Serbi”! Rama replikon me ndjekësin për protestat: Nuk është populli, por një turmë e verbër pas “Foltores” dhe fallxhores
Kryeministri Edi Rama ka replikuar me ndjekësit në facebook në lidhje me rritjen e çmimeve dhe mbi protestat popullore që kanë përfshirë vendin.
ed [...]
Edi Paloka: E vërtetë që Basha nuk ka humbur asnjëherë, përkundrazi ai…
Deputeti demokrat Edi Paloka ka ironizuar deklaratën e Lulzim Bashës, pasi ky i fundit u shpreh se nuk kishte humbur asnjë garë gjatë jetës së tij.
[...]
“Në katunin ku jetoj unë edhe në 3 të natës si në Manhatan, drita gjithandej”! Rama paralajmëron kufizime të energjisë elektrike: Duhet të kursejmë! Na e ka çuar Zoti nga qielli direkt e…
Kryeministri Edi Rama në një takim me përfaqësues të biznese komentoi situatën e çmimeve, të kundërshtuar nga qytetarët.
Kryeministri nuk la pa i [...]

“Jam shumë i gjatë, s’ulem dot të fus duart në xhepat e tjerëve”! Rama: E kam mësuar nga gjyshja, kur shkon në varr nuk punon karta e kreditit
Kryeministri Edi Rama ka komentuar sërish protestën kundër rritjes së çmimeve. Rama tha se ai qesh kur dëgjon se e akuzojnë se “vjedh qytetarët”.
“ [...]

Kreshnik Spahiu: Nafta në Gjermani është rritur 220%, nëse lufta vazhdon çmimi do shkojë 7 euro (Foto)
Kreshnik Spahiu ka publikuar foton e një pike karburanti në Gjermani, ku tregon se çmimi i naftës është 2.52 euro/litër. Ai thotë se në Gjermani çmimi [...]
Rama: Qeveria punon për popullin që e votoi, jo për ata që shajnë
Kreu i qeverisë Edi Rama ka replikuar sërish me qytetarët në Facebook, ndërsa këta të fundit shprehin shqetësimin e tyre për rritjen e vazhdueshme të [...]