Category: Debat

1 653 654 655 656 657 1,626 6550 / 16253 POSTS
Lajthit Ylli Manjani dhe sulmon ambasadoren e SHBA në Tiranë: Ministria e Jashtme ta shpall “non grata” Yuri Kim, duhet arrestuar

Lajthit Ylli Manjani dhe sulmon ambasadoren e SHBA në Tiranë: Ministria e Jashtme ta shpall “non grata” Yuri Kim, duhet arrestuar

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka dalë me një reagim të fortë pas pyetjeve retorike që iu drejtoi sot ambasadorja amerikane Yuri Kim kandidat [...]
Yuri Kim mesazh politikës në vend: Kujtesë! SHBA ka shpallur “non grata” katër persona në Shqipëri

Yuri Kim mesazh politikës në vend: Kujtesë! SHBA ka shpallur “non grata” katër persona në Shqipëri

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim, sqaron deklaratën e bërë mëngjesin e sotëm lidhur me kandidatët e partive politike për zgjedhjet e pjesshme [...]
SHOW i gjysmagjelit PD: Jorida Tabaku shkon në SPAK! Manjani: nuk besoj që përfitues te jet edhe hetues, kur edhe Luli është me Suden

SHOW i gjysmagjelit PD: Jorida Tabaku shkon në SPAK! Manjani: nuk besoj që përfitues te jet edhe hetues, kur edhe Luli është me Suden

Ylli Manjani ka dalë me një deklaratë të papritur sot për deputeten Jorida Tabaku, e cila është edhe kryetare e Komisionit Hetimor për aferën e incene [...]
Spartak Ngjela: SHBA s’do dorëzohet derisa Berisha të arrestohet, çudi që ithtarët i shkojnë pas një të inkriminuari, u vranë 4 persona në bulevard

Spartak Ngjela: SHBA s’do dorëzohet derisa Berisha të arrestohet, çudi që ithtarët i shkojnë pas një të inkriminuari, u vranë 4 persona në bulevard

Avokat Spartak Ngjela shprehet i bindur se ish-kryeministrin Sali Berisha e presin ditët të vështira dhe madje shumë telashe në rrafshin juridik. Ish- [...]
A po përgatitet për largim drejt NATO-s?! Rama i “dorëzon” ekzekutivin Ahmetajt: Shumica e mbledhjeve të qeverisë të drejtuara nga zv/kryeministri, dalin shifrat

A po përgatitet për largim drejt NATO-s?! Rama i “dorëzon” ekzekutivin Ahmetajt: Shumica e mbledhjeve të qeverisë të drejtuara nga zv/kryeministri, dalin shifrat

Zv/kryeministri Arben Ahmetaj rezulton se ka drejtuar më shumë qeverinë sesa kryeministri Edi Rama. Në shtator të viti që lamë pas u kompozua qeveria [...]
“E pakorruptuara” Kryemadhi nuk i ndahet “tradhëtarit” Lefter Koka që e braktisi për Ramën! Ngre akuza të reja: Zbulon sa është shifra që ka përfituar nga inceneratorët

“E pakorruptuara” Kryemadhi nuk i ndahet “tradhëtarit” Lefter Koka që e braktisi për Ramën! Ngre akuza të reja: Zbulon sa është shifra që ka përfituar nga inceneratorët

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi, me anë të një postimi në rrjete sociale, tregon se ish-ministri i Mjedisit, Lefter Koka, ka përfituar të paktën 500 [...]
“Jam shumë në merak për çunin e Saliut”! Juristi Romeo Kara del me paralajmërimin e rëndësishëm: Maskat tashmë kanë rënë përfundimisht! (Foto)

“Jam shumë në merak për çunin e Saliut”! Juristi Romeo Kara del me paralajmërimin e rëndësishëm: Maskat tashmë kanë rënë përfundimisht! (Foto)

Juristi Romeo Kara ka dalë sot me një reagim të fortë në rrjetet sociale në lidhje me një foto që po i qarkullon djalit të Sali Berishës, Shkëlzenit m [...]
Ylli Manjani ironizon “heroin” Basha që paska rrëzuar bustin: Me cilën mëngë i fshije qyrret?

Ylli Manjani ironizon “heroin” Basha që paska rrëzuar bustin: Me cilën mëngë i fshije qyrret?

Ylli Manjani, ka ironizuar Lulzim Bashën, pas deklaratave të këtij të fundit se 30 vite më parë kur rrëzohej busti i diktatorit Enver Hoxha ishte në s [...]
Myslim Murrizi shpërthen ndaj Lulzim Bashës: Më erdhi për të vj**ë! Pse nuk e deklarojnë deputetët e PD-së pastërtinë e tyre?

Myslim Murrizi shpërthen ndaj Lulzim Bashës: Më erdhi për të vj**ë! Pse nuk e deklarojnë deputetët e PD-së pastërtinë e tyre?

Lulzim Basha ka firmosur ditën e sotme peticionin për dekomunistizimin, teksa foli edhe për 20 shkurtin 1991, ditën kur u rrëzua busti i diktatorit En [...]
Shpifjet dhe gënjeshtrat e “demokomunistit” non grata Sali Berisha për 20 shkurtin: U fshehën si minj në bunkerë, me ata ishte dhe Edi Rama

Shpifjet dhe gënjeshtrat e “demokomunistit” non grata Sali Berisha për 20 shkurtin: U fshehën si minj në bunkerë, me ata ishte dhe Edi Rama

Enveristi që uzurpoi PD, politikani i vetëm i rangut të lartë që është shpallur non grat, njëlloj si kriminelët e luftës në ish Jugosllavi, Sali Beris [...]
1 653 654 655 656 657 1,626 6550 / 16253 POSTS