Category: Debat

1 660 661 662 663 664 1,626 6620 / 16253 POSTS
“Kjo gjë nuk mund të ndodhë kurrë, do përmbytet Dibra”! “Nongrata” Berisha tallet me ato pak dibranë që dëgjojnë broçkullat e një të dënuar nga SHBA

“Kjo gjë nuk mund të ndodhë kurrë, do përmbytet Dibra”! “Nongrata” Berisha tallet me ato pak dibranë që dëgjojnë broçkullat e një të dënuar nga SHBA

Sali Berisha ndodhet në Dibër për të prezantuar kandidatin e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, Premtim Kryemadhi. Ndër të tjera Berisha ka folur për nd [...]
Në botë ka vetëm persona të varfër jo të shëmtuar! Ju kujtohet sa e “bukur” ka qenë Monika, por magjia e Botox-it dhe milionat me ngjyra… (Foto)

Në botë ka vetëm persona të varfër jo të shëmtuar! Ju kujtohet sa e “bukur” ka qenë Monika, por magjia e Botox-it dhe milionat me ngjyra… (Foto)

Që nga dita që Monika Kryemadhi është bërë pjesë e politikës shqiptare kanë kaluar shumë vite. E ndërsa vitet kalojnë, vihet re dhe ndryshimi radikal [...]
Dritan Zagani, nga roje droge në Vlorë në roje pylli në Zvicër

Dritan Zagani, nga roje droge në Vlorë në roje pylli në Zvicër

Dënimi i ish ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri ka nxjerrë edhe një herë në skenë ish oficerin e policisë, Dritan Zagani, një personazh i dënuar për [...]
E vërteta e trilionë eurove të Ilir Metës që ka zbuluar SHBA?!

E vërteta e trilionë eurove të Ilir Metës që ka zbuluar SHBA?!

Nëse bëhet fjalë për shifra të tilla fantazmagorike, atëherë jemi në kufirin e një lajmi supër pozitiv për Shqipërinë, e cila në ditën më të mirë e ka [...]
Provat: Si tenton Ina Zhupa të manipulojë publikun për Inceneratorin e Tiranës (Video)

Provat: Si tenton Ina Zhupa të manipulojë publikun për Inceneratorin e Tiranës (Video)

Edhe pse ishte vetë dëshmitare dje në inspektimin e Inceneratorit të Tiranës, opozita vazhdon të hedhë argumenta të pavërteta për të disinformuar publ [...]
Nga LSI, PD dhe aleatët, si duhet lexuar votimi për Vettingun në prag të zgjedhjes së presidentit

Nga LSI, PD dhe aleatët, si duhet lexuar votimi për Vettingun në prag të zgjedhjes së presidentit

Të enjten klasa politike u vu përpara ultimatumit për të ndryshuar Kushtetutën dhe kjo sërish për t’i shërbyer reformës në sistemin e drejtësisë të n [...]
Kryeministri Rama jep lajmin e rëndësishëm për banorët e 5 Majit: Do merrni bonus qiraje dhe…

Kryeministri Rama jep lajmin e rëndësishëm për banorët e 5 Majit: Do merrni bonus qiraje dhe…

Kryeministri Edi Rama ka replikuar me qytetarët në lidhje me shembjet në zonën e “5 Majit në kryeqytet. Rama shprehet se banorët e kësaj zone që i jan [...]
“Dy burra kam njohur nga fshati i dajave”, Sali Berisha vijon me sulmet, kërcënon Lulzim Bashën: Rama i mbylli dosjen për Toyota Auris. I kam thënë që…

“Dy burra kam njohur nga fshati i dajave”, Sali Berisha vijon me sulmet, kërcënon Lulzim Bashën: Rama i mbylli dosjen për Toyota Auris. I kam thënë që…

Ish-kryeministri Sali Berisha ka deklaruar sot nga Dibra se ka njohur vetëm dy burra në jetën e tij që thonë që janë nga fshati i dajave dhe njëri pre [...]
Spartak Ngjela zbulon të pathënat, tregon goditjen e madhe që At Zef Pllumi i dha Sali Berishës: Është turp për ty që…

Spartak Ngjela zbulon të pathënat, tregon goditjen e madhe që At Zef Pllumi i dha Sali Berishës: Është turp për ty që…

Avokati Spartak Ngjela ka kujtuar goditjen që i dha At Zef Pllumi Sali Berishës kur kishte marrë në dorë lëvizjen anti- komuniste. Gjatë intervist [...]
“Me mua s’flet dot kështu”! Takimi me Nënë Lizën, Rama zbulon çfarë ndodhi dhe sfidon qytetarin: Unë s’jam as Zot as shkop. Më gjej një…

“Me mua s’flet dot kështu”! Takimi me Nënë Lizën, Rama zbulon çfarë ndodhi dhe sfidon qytetarin: Unë s’jam as Zot as shkop. Më gjej një…

Kryeministri Rama ka replikuar me një komentues në rrjete sociale lidhur me takimin me disa nga banorët e 5 majit. KOMENTI: Ja ku Po ta jap opini [...]
1 660 661 662 663 664 1,626 6620 / 16253 POSTS