Category: Debat
“Kjo gjë nuk mund të ndodhë kurrë, do përmbytet Dibra”! “Nongrata” Berisha tallet me ato pak dibranë që dëgjojnë broçkullat e një të dënuar nga SHBA
Sali Berisha ndodhet në Dibër për të prezantuar kandidatin e koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, Premtim Kryemadhi. Ndër të tjera Berisha ka folur për nd [...]
Në botë ka vetëm persona të varfër jo të shëmtuar! Ju kujtohet sa e “bukur” ka qenë Monika, por magjia e Botox-it dhe milionat me ngjyra… (Foto)
Që nga dita që Monika Kryemadhi është bërë pjesë e politikës shqiptare kanë kaluar shumë vite. E ndërsa vitet kalojnë, vihet re dhe ndryshimi radikal [...]

Dritan Zagani, nga roje droge në Vlorë në roje pylli në Zvicër
Dënimi i ish ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri ka nxjerrë edhe një herë në skenë ish oficerin e policisë, Dritan Zagani, një personazh i dënuar për [...]

E vërteta e trilionë eurove të Ilir Metës që ka zbuluar SHBA?!
Nëse bëhet fjalë për shifra të tilla fantazmagorike, atëherë jemi në kufirin e një lajmi supër pozitiv për Shqipërinë, e cila në ditën më të mirë e ka [...]
Provat: Si tenton Ina Zhupa të manipulojë publikun për Inceneratorin e Tiranës (Video)
Edhe pse ishte vetë dëshmitare dje në inspektimin e Inceneratorit të Tiranës, opozita vazhdon të hedhë argumenta të pavërteta për të disinformuar publ [...]
Nga LSI, PD dhe aleatët, si duhet lexuar votimi për Vettingun në prag të zgjedhjes së presidentit
Të enjten klasa politike u vu përpara ultimatumit për të ndryshuar Kushtetutën dhe kjo sërish për t’i shërbyer reformës në sistemin e drejtësisë të n [...]
Kryeministri Rama jep lajmin e rëndësishëm për banorët e 5 Majit: Do merrni bonus qiraje dhe…
Kryeministri Edi Rama ka replikuar me qytetarët në lidhje me shembjet në zonën e “5 Majit në kryeqytet. Rama shprehet se banorët e kësaj zone që i jan [...]
“Dy burra kam njohur nga fshati i dajave”, Sali Berisha vijon me sulmet, kërcënon Lulzim Bashën: Rama i mbylli dosjen për Toyota Auris. I kam thënë që…
Ish-kryeministri Sali Berisha ka deklaruar sot nga Dibra se ka njohur vetëm dy burra në jetën e tij që thonë që janë nga fshati i dajave dhe njëri pre [...]
Spartak Ngjela zbulon të pathënat, tregon goditjen e madhe që At Zef Pllumi i dha Sali Berishës: Është turp për ty që…
Avokati Spartak Ngjela ka kujtuar goditjen që i dha At Zef Pllumi Sali Berishës kur kishte marrë në dorë lëvizjen anti- komuniste.
Gjatë intervist [...]
“Me mua s’flet dot kështu”! Takimi me Nënë Lizën, Rama zbulon çfarë ndodhi dhe sfidon qytetarin: Unë s’jam as Zot as shkop. Më gjej një…
Kryeministri Rama ka replikuar me një komentues në rrjete sociale lidhur me takimin me disa nga banorët e 5 majit.
KOMENTI: Ja ku Po ta jap opini [...]