Category: Debat
Idajet Beqiri tregon “grushtin e madh amerikan” që ka marrë sot Sali Berisha nga SHBA
Avokati Idajet Beqiri theksoi se deklarata e Escobar, tregon qartë se veprimet e Berishës dhe grupit të tij janë banditeske, veprime rruge dhe të papr [...]
“Saliarja” Kokalari e larguar drejt SHBA mashtron në rrjetet sociale: Nuk iki pa zgjedhur kryetarin e ri të PD, pastaj do kthehem në SHBA të rikthej Donald Trump në pushtet
Këshilltarja nga lobi grek e Sali Berishës, emigrantja ekonomike Evi Kokalari, ka bërë një tjetër reagim pas zhurmës që krijoi deklarata e saj se do t [...]

“Non grata” Berisha me “çelsat e kashtës” hiqet si patriot nacionalist në Kosovë: Mbrojtja e interesit kombëtar projekt im që tre jetë t’i kisha i’a kushtoja! Ky është gabimi i jetës sime
Sali Berisha thotë se gabimi më i madh në jetën e tij është se nuk ka kandiduar përballë Bashës në momentin kur ai ka refuzuar të japë dorëheqjen.
[...]

“Filozofi Çim Peku përkthen” gjuhën diplomatike të Eskobarit: SHBA po pranon gabimin për non grata-n e Berishës, janë penduar
Gazetari Çim Peka thotë se SHBA po pranon gabimin për non grata-n e ish-kryeministrit Sali Berisha.
Ai komentoi deklaratat e zv/ndihmës sekretarit [...]
Basha shpartallon “Foltoren”! Përjashton Berishën nga PD me 8 mbështetës të tij dhe pezullon 19 të tjerë, nga Noka, te Vokshi e Spaho, ja emrat
Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përjashtuar nga PD-ja ish-kryeministrin Sali Berisha, duke i dhënë kështu edhe një goditjet të fortë “Folt [...]

Muli i shqetësuar nga dezertimet e njerëzve të Doktorit
Sikur të mos mjaftonte “Operacioni Fshesa” i Lul Bashës më 2 të natës, sot në mëngjes Mulit i erdhi dhe lajmi i trishtë i dezertimit të Evi Kokpalarit [...]
Monika Kryemadhi sulmon Bashën: LSI-së iu ngul thikë pas shpine në 25 prill!
Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi komentoi atë që po ndodh në PD.
Kryemadhi theksoi se Basha është sot jashtë linjës politike opozitare, duke sht [...]
Flamur Noka: Bashës i është ngarkuar misioni nga ndërkombëtarët për të shkatërruar PD
Teksa ka komentuar protestën e 8 janarit të zhvilluar para selisë blu, deputeti i Partisë Demokratike, Flamur Noka është shprehur se demokratët u ngri [...]
Pse Berisha s’ka asnjë shans politik, juridik apo diplomatik që ta rimarrë Partinë Demokratike?
Nga Kreshnik Spahiu
Këtë gjë e kupton Berisha dhe çdo profesionist i politikës por sigurisht nuk e kupton turma.
Po pse Berisha po lufton në duk [...]
U takua me Ramën në Vlorë, reagon deputeti i PD: Ja si qendron e vërteta
Deputeti i Partisë Demokratike, Arbi Agalliu pak javë më parë në Vlorë ka zhvilluar një takim me kryeministrin Edi Rama.
Në tavolinë kanë qenë prez [...]