Category: Debat

1 684 685 686 687 688 1,626 6860 / 16256 POSTS
Idajet Beqiri tregon “grushtin e madh amerikan” që ka marrë sot Sali Berisha nga SHBA

Idajet Beqiri tregon “grushtin e madh amerikan” që ka marrë sot Sali Berisha nga SHBA

Avokati Idajet Beqiri theksoi se deklarata e Escobar, tregon qartë se veprimet e Berishës dhe grupit të tij janë banditeske, veprime rruge dhe të papr [...]
“Saliarja” Kokalari e larguar drejt SHBA mashtron në rrjetet sociale: Nuk iki pa zgjedhur kryetarin e ri të PD, pastaj do kthehem në SHBA të rikthej Donald Trump në pushtet

“Saliarja” Kokalari e larguar drejt SHBA mashtron në rrjetet sociale: Nuk iki pa zgjedhur kryetarin e ri të PD, pastaj do kthehem në SHBA të rikthej Donald Trump në pushtet

Këshilltarja nga lobi grek e Sali Berishës, emigrantja ekonomike Evi Kokalari, ka bërë një tjetër reagim pas zhurmës që krijoi deklarata e saj se do t [...]
“Non grata” Berisha me “çelsat e kashtës” hiqet si patriot nacionalist në Kosovë: Mbrojtja e interesit kombëtar projekt im që tre jetë t’i kisha i’a kushtoja! Ky është gabimi i jetës sime

“Non grata” Berisha me “çelsat e kashtës” hiqet si patriot nacionalist në Kosovë: Mbrojtja e interesit kombëtar projekt im që tre jetë t’i kisha i’a kushtoja! Ky është gabimi i jetës sime

Sali Berisha thotë se gabimi më i madh në jetën e tij është se nuk ka kandiduar përballë Bashës në momentin kur ai ka refuzuar të japë dorëheqjen. [...]
“Filozofi Çim Peku përkthen” gjuhën diplomatike të Eskobarit: SHBA po pranon gabimin për non grata-n e Berishës, janë penduar

“Filozofi Çim Peku përkthen” gjuhën diplomatike të Eskobarit: SHBA po pranon gabimin për non grata-n e Berishës, janë penduar

Gazetari Çim Peka thotë se SHBA po pranon gabimin për non grata-n e ish-kryeministrit Sali Berisha. Ai komentoi deklaratat e zv/ndihmës sekretarit [...]
Basha shpartallon “Foltoren”! Përjashton Berishën nga PD me 8 mbështetës të tij dhe pezullon 19 të tjerë, nga Noka, te Vokshi e Spaho, ja emrat

Basha shpartallon “Foltoren”! Përjashton Berishën nga PD me 8 mbështetës të tij dhe pezullon 19 të tjerë, nga Noka, te Vokshi e Spaho, ja emrat

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka përjashtuar nga PD-ja ish-kryeministrin Sali Berisha, duke i dhënë kështu edhe një goditjet të fortë “Folt [...]
Muli i shqetësuar nga dezertimet e njerëzve të Doktorit

Muli i shqetësuar nga dezertimet e njerëzve të Doktorit

Sikur të mos mjaftonte “Operacioni Fshesa” i Lul Bashës më 2 të natës, sot në mëngjes Mulit i erdhi dhe lajmi i trishtë i dezertimit të Evi Kokpalarit [...]
Monika Kryemadhi sulmon Bashën: LSI-së iu ngul thikë pas shpine në 25 prill!

Monika Kryemadhi sulmon Bashën: LSI-së iu ngul thikë pas shpine në 25 prill!

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi komentoi atë që po ndodh në PD. Kryemadhi theksoi se Basha është sot jashtë linjës politike opozitare, duke sht [...]
Flamur Noka: Bashës i është ngarkuar misioni nga ndërkombëtarët për të shkatërruar PD

Flamur Noka: Bashës i është ngarkuar misioni nga ndërkombëtarët për të shkatërruar PD

Teksa ka komentuar protestën e 8 janarit të zhvilluar para selisë blu, deputeti i Partisë Demokratike, Flamur Noka është shprehur se demokratët u ngri [...]
Pse Berisha s’ka asnjë shans politik, juridik apo diplomatik që ta rimarrë Partinë Demokratike?

Pse Berisha s’ka asnjë shans politik, juridik apo diplomatik që ta rimarrë Partinë Demokratike?

Nga Kreshnik Spahiu Këtë gjë e kupton Berisha dhe çdo profesionist i politikës por sigurisht nuk e kupton turma. Po pse Berisha po lufton në duk [...]
U takua me Ramën në Vlorë, reagon deputeti i PD: Ja si qendron e vërteta

U takua me Ramën në Vlorë, reagon deputeti i PD: Ja si qendron e vërteta

Deputeti i Partisë Demokratike, Arbi Agalliu pak javë më parë në Vlorë ka zhvilluar një takim me kryeministrin Edi Rama. Në tavolinë kanë qenë prez [...]
1 684 685 686 687 688 1,626 6860 / 16256 POSTS