Category: Debat

1 687 688 689 690 691 1,626 6890 / 16256 POSTS
Flutura Açka shikon vota të grabitura aty ku PD vrau…në Elbasan: Shqetësim i shqiptarëve qeverisja jote me vota të grabitura

Flutura Açka shikon vota të grabitura aty ku PD vrau…në Elbasan: Shqetësim i shqiptarëve qeverisja jote me vota të grabitura

Deputetja demokrate Flutura Açka ka reaguar në lidhje me bashkëbisedimin e kryeministrit Edi Rama me demokratët, një ditë pas protestës në selinë blu. [...]
Rama: Varini teneqet Berishës dhe Bashës! Dy mbetje të të njëjtit moçali që s’kanë më legjitimitet

Rama: Varini teneqet Berishës dhe Bashës! Dy mbetje të të njëjtit moçali që s’kanë më legjitimitet

Kryeministri Edi Rama gjatë komunikimit të tij me demokratët në Facebook i ka këshilluar që të braktisin politikën e vjetër të Bashës dhe të Berishës. [...]
Partia vdiq, rroftë Sali Berisha që e vrau!

Partia vdiq, rroftë Sali Berisha që e vrau!

Sali Berisha, me maskë, me syze, rrethuar nga badigardët e tij, i vetmuar në shkallët e Partisë Demokratike pas shpërndarjes për më pak se pesë minuta [...]
“Ky është qershia mbi tortë”! Artan Hoxha publikon foton nga selia blu që po ‘thyen’ rrjetin: Këtij i them inat unë, jo shaka! Duket si ‘Ramadan Kafsha’!

“Ky është qershia mbi tortë”! Artan Hoxha publikon foton nga selia blu që po ‘thyen’ rrjetin: Këtij i them inat unë, jo shaka! Duket si ‘Ramadan Kafsha’!

Artan Hoxha e ka pasqyruar dje përmes postimeve të njëpasnjëshme protestën e dhunshme të Sali Berishës dhe mbështetësve të tij në selinë e PD-së. Hoxh [...]
Do të rikthehet në politikë? Kreshnik Spahiu del me paralajmërimin e rëndësishëm: Erdhi dita e MADHE

Do të rikthehet në politikë? Kreshnik Spahiu del me paralajmërimin e rëndësishëm: Erdhi dita e MADHE

Ish-kreu i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale për protestën e dhunshme që u zhvillua dje nga ish-krye [...]
Video e bërë në vitin 1978:  Si ishte ushtria e Hoxhës në realitet?!

Video e bërë në vitin 1978: Si ishte ushtria e Hoxhës në realitet?!

Forcat e Armatosura të Shqipërisë kanë pësuar një rrënim të madh që nga koha kur për ushtrinë kishte një investim kolosal edhe pse pjesa dërmuese e sh [...]
Reagon e indinjuar Armina Mevlani se nuk i lirojnë “pronën” vjehrrit: Pak dinjitet zotëri! Largohun se keni humbër 100 herë, demokratët nuk i’u duan!

Reagon e indinjuar Armina Mevlani se nuk i lirojnë “pronën” vjehrrit: Pak dinjitet zotëri! Largohun se keni humbër 100 herë, demokratët nuk i’u duan!

Armina Mevlani, parnterja e djalit të ish-kryeministrit Berisha, Shkëlzen Berisha, ka reaguar në lidhje me protestën që u mbajt sot para selisë së PD- [...]
Erion Braçe: Policia e Shtetit shpëtoi jetë sot

Erion Braçe: Policia e Shtetit shpëtoi jetë sot

Deputeti i PS, Erion Braçe, ka vlerësuar punën e bërë nga Policia e Shtetit në protestën e dhunshme në selinë e Partisë Demokratike ditën e sotme. [...]
Po talleni apo çfarë? Pse po shoqërohen kryetarët e degëve të PD?! Gazment Bardhi përplaset me policinë: E di ti kush i mori?

Po talleni apo çfarë? Pse po shoqërohen kryetarët e degëve të PD?! Gazment Bardhi përplaset me policinë: E di ti kush i mori?

Sekretari i Përgjithshëm i PD-së në një deklaratë për mediat nga selia blu ka kundërshtuar shoqërimet në polici që po kryhen në PD. Sipas tij, po [...]
Protesta kundër Bashës, reagon për herë të parë edhe “non grata numër 4” Shkëlzen Berisha

Protesta kundër Bashës, reagon për herë të parë edhe “non grata numër 4” Shkëlzen Berisha

Djali i ish-kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzeni, komentoi konferencën e mbajtur nga kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha pas përfundimit të p [...]
1 687 688 689 690 691 1,626 6890 / 16256 POSTS