Category: Debat

1 690 691 692 693 694 1,626 6920 / 16256 POSTS
Rama thumbon PD-në me Dostojevskin: Nuk ia vlen të bëni garë kaq të ashpër për të treguar cili është më i poshtër se tjetri

Rama thumbon PD-në me Dostojevskin: Nuk ia vlen të bëni garë kaq të ashpër për të treguar cili është më i poshtër se tjetri

Kryeministri Edi Rama, ka thumbuar përplasjen Berisha-Basha për drejtimin e PD-së me fjalës e shkrimatrit rus Dostojevski. Në ferr ka vend për të g [...]
Sali Berisha: Basha na doli farë e keqe!

Sali Berisha: Basha na doli farë e keqe!

Sali Berisha ka ashpërsuar akuzat në adresë të Lulzim Bashës, duke thënë se e shndërroi Partinë Demokratike në shpellë të grupeve terroriste. Nga Fier [...]
Artan Fuga: Duhet të kërcasin prangat edhe për këta analistët, gazetarët dhe drejtuesit e emisioneve

Artan Fuga: Duhet të kërcasin prangat edhe për këta analistët, gazetarët dhe drejtuesit e emisioneve

Artan Fuga, një prej mbrojtësve publik të publikimit të rrogave, thotë se Prokuroria duhet të presë urdhër-arrestet për analistët dhe drejtuesit e emi [...]
Shkarkimi/ Vitore Tusha thërret Ilir Metën të japë llogari për sulmet kundër SHBA, Presidenti skenar për të sabotuar gjyqin

Shkarkimi/ Vitore Tusha thërret Ilir Metën të japë llogari për sulmet kundër SHBA, Presidenti skenar për të sabotuar gjyqin

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese Vitore Tusha mësohet e ka thirrur Ilir Metën të paraqitet në gjyq, për të dhënë llogari për akuzat e Kuvendit për cën [...]
Nuk ndalet Kokalari, flet sërish për gjak që do derdhet në rrugët e Tiranës në 8 janar

Nuk ndalet Kokalari, flet sërish për gjak që do derdhet në rrugët e Tiranës në 8 janar

Kokalari, mbështetësja kryesore e Sali Berishës duket se “mezi po pret” që të derdhet gjak në protestën e 8 janarit. Për të dytën herë radhazi, ku [...]
Çim Peka sulmon kundërshtarët e Berishës: Lahuni se vini erë, nuk merreni dot me mua se jam media më e ndjekur në vend

Çim Peka sulmon kundërshtarët e Berishës: Lahuni se vini erë, nuk merreni dot me mua se jam media më e ndjekur në vend

Çim Peka, kryepunëtori i familjes Berisha, ka sulmuar kritikët e Sali Berishës, duke i cilësuar si argatë të Erdoganit. Ai ndër të tjera thotë se d [...]
Basha i përfshirë në ndërtimin e Portit të Durrësit për të qeshur?! Kacafytja e kufomave politike vazhdon! Rama: Kemi probleme serioze përpara, jo tubimet për brava e çelësa

Basha i përfshirë në ndërtimin e Portit të Durrësit për të qeshur?! Kacafytja e kufomave politike vazhdon! Rama: Kemi probleme serioze përpara, jo tubimet për brava e çelësa

Kryeministri Edi Rama në një komunikim live në Facebook u është përgjigjur disa prej pyetjeve të qytetarëve. Rama zgjodhi që të komentonte fare [...]
“Mijëra euro transaksione, shoqëri tregtare e llogari bankare, aksione dhe në media”! Ja pse policia çoi në prokurori ish-deputetin Myslim Murrizi

“Mijëra euro transaksione, shoqëri tregtare e llogari bankare, aksione dhe në media”! Ja pse policia çoi në prokurori ish-deputetin Myslim Murrizi

Policia e Shtetit ka dërguar për hetim ish-deputetin Myslim Murrizi me akuzën për dy vepra penale. Gazetarja Klodiana Lala raportoi se Policia e Sh [...]
Jorida Tabaku shkon në selinë blu, por përballet me të papriturën. Zbardhet çfarë po ndodh

Jorida Tabaku shkon në selinë blu, por përballet me të papriturën. Zbardhet çfarë po ndodh

Deputetja Jorida Tabaku ka shkuar ditën e sotme në selinë e PD-së, por është përballur me të papriturën duke e gjetur derën kryesore mbyllur. Ajo ë [...]
“Ky është lajmi”! ‘Bomba’ e Frrok Çupit: Nëse ndodh kjo gjë, Sali Berishës i vihen menjëherë prangat

“Ky është lajmi”! ‘Bomba’ e Frrok Çupit: Nëse ndodh kjo gjë, Sali Berishës i vihen menjëherë prangat

Analisti Frrok Çupi, thotë se i ka bërë përshtypje që sot Sali Berisha nuk shkoi në selinë blu në zotimin e tij se do të lironte zyrën e PD-së nga Lul [...]
1 690 691 692 693 694 1,626 6920 / 16256 POSTS