Category: Debat

Shkëmbejnë miliona me njëri tjetrin këta fëlliqsira si kundërshtarë politik! Myslim Murrizi nxjerr rrogën “e çmendur”: Ky birbo paguhet 700 milionë lekë në muaj
Publikimi i të dhënave mbi pagat e shqiptarëve ka shkaktuar tërmet dje në politikën shqiptare. Emrat e mbi 637 mijë personave figurojnë në një format [...]

Tritan Shehu me hotel dhe 7 shtëpi, Paloka ‘beu’ i ri i Kavajës, Agron Shehaj pasuri të ‘çmendur’ me vlerë 19 milionë euro, Dash Shehi mbi 4 milionë USD prona
Nga Adriatik Doçi
Shqiptarja.com sjell ekskluzivisht të dhëna të reja mbi pasurinë e plotë të deklaruar nga deputetët, të cilët dorëzuan mandatin n [...]

“Ujku i uritur të kafshon vëlla”, Artan Hoxha tregon përse bën sherr me kryeministrin Rama dhe Presidentin Meta: Unë mavri me bojë jam
Ditën e djeshme qarkulluan me shpejtësi në rrjetet sociale dhe jo vetëm, listat e pagave të një numri shumë të madh qytetarësh në vendin tonë. Mes tyr [...]

Frrok Çupi: Ja pse Berisha ka frikë të marrë PD, Basha ka dijeni mbi krimet e ish-shefit të tij, nga “21 Janari”, te Gërdeci dhe vrasja e Trebickës
Analisti i njohur, Frrok Çupi ka komentuar situatën brenda Partisë Demokratike e veçanërisht përplasjen mes kryedemokratit Lulzim Basha dhe ish-kryemi [...]

Kush e gjen se kush është ky foshnje, sot anal-ist, që mbanë në krahë Enveri, fiton një iPhone 13! (Foto)
Gazetari Muhamet Veliu ka publikuar një foto kur Hoxha bekonte trashgimëtarët e Bllokut si të ishte Papa. Kjo foto i përket një prej pinjollëve të bll [...]

Basha mbledh sot Këshillin dhe rrit sigurinë në PD pas thyerjes së derës, Berisha vijon kërcënimet për të marrë me dhunë selinë
Pas incidentit të ndodhur në selinë e Partisë Demokratike, duket se në ambientet e PD është rritur siguria. Pak ditë pas hyrjes me dhunë të ish-kryemi [...]

Ndaj këtu të mbyt “horrlliku”! Rrogat marramendëse në Shërbimin Informativ Shtetëror: Një person me identitet absurd merr gjysëm milion euro në muaj… për “spiunlliqe të rëndësishme”
Të dhënat personale të më shumë se 630 mijë personave ku përfshihet paga, numri i ID-së, kompania ku punon, madje edhe se sa orë në javë punon, janë t [...]

Publikimi i rrogave, Mentor Kikia bën deklaratën e fortë: Drejtorë televizionesh paguhen si…
Gazetari Mentor Kikia, ka folur për publikimin e të dhënave personale të qytetarëve që kanë të bëjnë me pagesat dhe numrat e kartave të identitetit.
[...]

Besart Kadia flet për skandalin e pagave: Akt kriminal, ja çfarë do të ndodh
Zv/ministri i Ekonomisë dhe Financave, Besart Kadia, foli sot në Opinion për çështjen më të “nxehtë” të ditës.
Shpërndarja e pagave të 637 mijë s [...]

REAGIMI/ Ben Blushi: E vërteta e lajmit se marr 24 milionë lekë rrogë në muaj
Një databazë me të dhënat e disa qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik, shoqëruar me kartat e tyre të identitit, pozicionin e punës dhe [...]