Category: Debat

1 700 701 702 703 704 1,626 7020 / 16257 POSTS
Shkëmbejnë  miliona me njëri tjetrin këta fëlliqsira si kundërshtarë politik! Myslim Murrizi nxjerr rrogën “e çmendur”: Ky birbo paguhet 700 milionë lekë në muaj

Shkëmbejnë miliona me njëri tjetrin këta fëlliqsira si kundërshtarë politik! Myslim Murrizi nxjerr rrogën “e çmendur”: Ky birbo paguhet 700 milionë lekë në muaj

Publikimi i të dhënave mbi pagat e shqiptarëve ka shkaktuar tërmet dje në politikën shqiptare. Emrat e mbi 637 mijë personave figurojnë në një format [...]
Tritan Shehu me hotel dhe 7 shtëpi, Paloka ‘beu’ i ri i Kavajës, Agron Shehaj pasuri të ‘çmendur’ me vlerë 19 milionë euro, Dash Shehi mbi 4 milionë USD prona

Tritan Shehu me hotel dhe 7 shtëpi, Paloka ‘beu’ i ri i Kavajës, Agron Shehaj pasuri të ‘çmendur’ me vlerë 19 milionë euro, Dash Shehi mbi 4 milionë USD prona

Nga Adriatik Doçi Shqiptarja.com sjell ekskluzivisht të dhëna të reja mbi pasurinë e plotë të deklaruar nga deputetët, të cilët dorëzuan mandatin n [...]
“Ujku i uritur të kafshon vëlla”, Artan Hoxha tregon përse bën sherr me kryeministrin Rama dhe Presidentin Meta: Unë mavri me bojë jam

“Ujku i uritur të kafshon vëlla”, Artan Hoxha tregon përse bën sherr me kryeministrin Rama dhe Presidentin Meta: Unë mavri me bojë jam

Ditën e djeshme qarkulluan me shpejtësi në rrjetet sociale dhe jo vetëm, listat e pagave të një numri shumë të madh qytetarësh në vendin tonë. Mes tyr [...]
Frrok Çupi: Ja pse Berisha ka frikë të marrë PD, Basha ka dijeni mbi krimet e ish-shefit të tij, nga “21 Janari”, te Gërdeci dhe vrasja e Trebickës

Frrok Çupi: Ja pse Berisha ka frikë të marrë PD, Basha ka dijeni mbi krimet e ish-shefit të tij, nga “21 Janari”, te Gërdeci dhe vrasja e Trebickës

Analisti i njohur, Frrok Çupi ka komentuar situatën brenda Partisë Demokratike e veçanërisht përplasjen mes kryedemokratit Lulzim Basha dhe ish-kryemi [...]
Kush e gjen se kush është ky foshnje, sot anal-ist, që mbanë në krahë Enveri, fiton një iPhone 13! (Foto)

Kush e gjen se kush është ky foshnje, sot anal-ist, që mbanë në krahë Enveri, fiton një iPhone 13! (Foto)

Gazetari Muhamet Veliu ka publikuar një foto kur Hoxha bekonte trashgimëtarët e Bllokut si të ishte Papa. Kjo foto i përket një prej pinjollëve të bll [...]
Basha mbledh sot Këshillin dhe rrit sigurinë në PD pas thyerjes së derës, Berisha vijon kërcënimet për të marrë me dhunë selinë

Basha mbledh sot Këshillin dhe rrit sigurinë në PD pas thyerjes së derës, Berisha vijon kërcënimet për të marrë me dhunë selinë

Pas incidentit të ndodhur në selinë e Partisë Demokratike, duket se në ambientet e PD është rritur siguria. Pak ditë pas hyrjes me dhunë të ish-kryemi [...]
Ndaj këtu të mbyt “horrlliku”! Rrogat marramendëse në Shërbimin Informativ Shtetëror: Një person me identitet absurd merr gjysëm milion euro në muaj… për “spiunlliqe të rëndësishme”

Ndaj këtu të mbyt “horrlliku”! Rrogat marramendëse në Shërbimin Informativ Shtetëror: Një person me identitet absurd merr gjysëm milion euro në muaj… për “spiunlliqe të rëndësishme”

Të dhënat personale të më shumë se 630 mijë personave ku përfshihet paga, numri i ID-së, kompania ku punon, madje edhe se sa orë në javë punon, janë t [...]
Publikimi i rrogave, Mentor Kikia bën deklaratën e fortë: Drejtorë televizionesh paguhen si…

Publikimi i rrogave, Mentor Kikia bën deklaratën e fortë: Drejtorë televizionesh paguhen si…

Gazetari Mentor Kikia, ka folur për publikimin e të dhënave personale të qytetarëve që kanë të bëjnë me pagesat dhe numrat e kartave të identitetit. [...]
Besart Kadia flet për skandalin e pagave: Akt kriminal, ja çfarë do të ndodh

Besart Kadia flet për skandalin e pagave: Akt kriminal, ja çfarë do të ndodh

Zv/ministri i Ekonomisë dhe Financave, Besart Kadia, foli sot në Opinion për çështjen më të “nxehtë” të ditës. Shpërndarja e pagave të 637 mijë s [...]
REAGIMI/ Ben Blushi: E vërteta e lajmit se marr 24 milionë lekë rrogë në muaj

REAGIMI/ Ben Blushi: E vërteta e lajmit se marr 24 milionë lekë rrogë në muaj

Një databazë me të dhënat e disa qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik, shoqëruar me kartat e tyre të identitit, pozicionin e punës dhe [...]
1 700 701 702 703 704 1,626 7020 / 16257 POSTS