Category: Debat

1 760 761 762 763 764 1,627 7620 / 16263 POSTS
Sali Berisha nën efektin e paranojave nga drejtësia: Sulmon sërish tre anëtarët e Gjykatës së Lartë: Duhet të ishin në burg e di une, kanë dosje të fshehura

Sali Berisha nën efektin e paranojave nga drejtësia: Sulmon sërish tre anëtarët e Gjykatës së Lartë: Duhet të ishin në burg e di une, kanë dosje të fshehura

Sali Berisha deklaroi sërish se reforma në drejtësi është një investim i miliarderit Xhorxh Soros për t’i lënë drejtësinë në dorë kryeministrit Rama. [...]
Amerika nuk gaboi! Fantazi nga Nard Ndoka: Berisha, rasti i dytë në botë pas Mandelës, që SHBA gaboi kur e shpalli “non grata”! Ja si qëndron e vërteta

Amerika nuk gaboi! Fantazi nga Nard Ndoka: Berisha, rasti i dytë në botë pas Mandelës, që SHBA gaboi kur e shpalli “non grata”! Ja si qëndron e vërteta

Nard Ndoka, kreu i partisë Socialdemokrate mendon se ish-kryeministri Berisha, mund të jetë rasti i dytë në botë, pas Nelson Mandelës, që SHBA ka gab [...]
Berisha-Bashës: Je njeri i fikur, nuk mund të ndezësh shpresë as tek vetja jote

Berisha-Bashës: Je njeri i fikur, nuk mund të ndezësh shpresë as tek vetja jote

Sali Berisha, ka vijuar me akuzat ndaj kryetarit Lulzim Basha në takimin e radhës me demokratët në Lushnje. Ai u shpreh se Basha nuk ndez shpresë as t [...]
Sali Berisha: Jam njeriu më i votuar i këtij vendi në 30 vite!

Sali Berisha: Jam njeriu më i votuar i këtij vendi në 30 vite!

Sali Berisha ka deklaruar nga Lushnja, se nuk e ka personale betejën që po bën për Partinë Demokratike. Ai u shpreh se çështjen e shpalljes “non gr [...]
Propozimi i fortë i Leka Bungos: RTSH të mbyllet për 6 muaj, të largohen ata që s’punojnë! Po të shkosh tani 300 veta i gjen në kafe

Propozimi i fortë i Leka Bungos: RTSH të mbyllet për 6 muaj, të largohen ata që s’punojnë! Po të shkosh tani 300 veta i gjen në kafe

Regjisori dhe skenaristi i njohur Leka Bungo, njëherësh kryetar i Këshillit Drejtues të RTSH-së, propozoi në Komisionin e Medias që ky institucion të [...]
SHBA sytë te Celibashi! Fati i Berishës në duart e KQZ: Precedentët “Doshi dhe “Hoti” mund t’i heqin mandatin e deputetit

SHBA sytë te Celibashi! Fati i Berishës në duart e KQZ: Precedentët “Doshi dhe “Hoti” mund t’i heqin mandatin e deputetit

Sali Berisha rrezikon të humbasë mandatin e deputetit. Pas shpalljes “non grata” nga SHBA u diskutua disa herë se ai ishte objekt i ligjit të dekrimin [...]
Më në fund edhe Arjan Çani bëhet gjithë-o-log! Jemi republikë e prokurorëve të komanduar! Berisha lëvizje sovraniste…për të mos lënë zanatin

Më në fund edhe Arjan Çani bëhet gjithë-o-log! Jemi republikë e prokurorëve të komanduar! Berisha lëvizje sovraniste…për të mos lënë zanatin

Një përplasje ka ndodhur mes sociologut Ergys Mërtiri dhe Arjan Çanit, lidhur me zhvillimet në PD dhe lëvizjen e Berishës në bazë. Çani e quajti [...]
“Ti je aksident historik”! Gjiknuri përplaset me Voltana Ademin: Ke tre vjet në zyrë pa zgjedhje, je me fat në këtë rast

“Ti je aksident historik”! Gjiknuri përplaset me Voltana Ademin: Ke tre vjet në zyrë pa zgjedhje, je me fat në këtë rast

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri replikoi me kryebashkiaken e Shkodrës, Voltana Ademi lidhur me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për zgje [...]
Kush do të jetë presidenti i ri?! Rama i sigurtë: Ai që do e bëj punën më mirë se Meta

Kush do të jetë presidenti i ri?! Rama i sigurtë: Ai që do e bëj punën më mirë se Meta

Kryeministri Edi Rama është i gatshëm sërish ta diskutojë me opozitën, por cilido qoftë emri i propozuar, kryeministri është i bindur se punën do ta b [...]
Basha e akuzoi publikisht Metën se mbështet foltoren antiamerikane të Berishës, i paralajmëron se të dy i kanë ditët e numëruara! Flet anëtari i tretë i Trekëndëshit, Rama

Basha e akuzoi publikisht Metën se mbështet foltoren antiamerikane të Berishës, i paralajmëron se të dy i kanë ditët e numëruara! Flet anëtari i tretë i Trekëndëshit, Rama

Kryeministri Edi Rama u ka kthyer përgjigje të gjithë ata që akuzën e Lulzim Bashës për 'Trekëndëshin e Bermudës' që është një goditje për Ilir Metën [...]
1 760 761 762 763 764 1,627 7620 / 16263 POSTS