Category: Debat

Fatos Lubonja nuk rregullohet, flet përçartë: Berisha është burrë i ndershëm! Rival i fortë, ndaj u goditi nga Rama me ndihmën e Soros
Fatos Lubonja komenton vendimin e kryetarit në detyrë të PD, Lulzim Basha, për të përjashtuar ish-kryeministrin Sali Berisha nga grupi parlamentar.
[...]

“Ty s’të pyeti njeri fare”! Plas keq sherri nëpër “studiot e gallatës” mes Lularëve dhe të Saliarëve: Kush është i tremburi këtu?!
Një debat i ashpër është zhvilluar sot në emisionin ‘ABC Live’ mes mbështetësve të kryedemokratit Lulzim Basha dhe ish-kryeministrit Sali Berisha.
[...]

Ja tre përrallat e Berishës që i përsëriti për saliarët beratas!
1- Sali Berisha deklaroi se në të shkuarën ka kërkuar shpalljen “non grata” të George Soros në vitin 2017 kur ishte një pensionist pa asnjë vlerë por [...]

“Foltorja” çorodit Berishën me sklerozë, nuk e kupton se është në opozitë! Vettingun e politikanëve me metoda policeske do ta ndryshojmë sapo të shkojmë në parlament
Sali Berisha reagoi për herë të parë lidhur me vetting-un e politikanëve që PD-ja kërkoi të kryhet nga SPAK-u.
Nga 'Foltorja' e Beratit, Berisha [...]

“I rrethove shtëpinë me policë Zef Brozit, nuk e le të hynte në zyrë”, qytetarët ‘masakrojnë’ Sali Berishën, paralajmërojnë “fundin tragjik”: Ke mbrojtur pasuritë e familjes tënde dhe të Ilir Metës!
Reforma në drejtësi duket se ka futur në panik politikën shqiptare. Por duket qartë se më i shqetësuari është ish-kryeministri Sali Berisha.
Beris [...]

Petro Koçi: Sot gangsterët e PD dhunuan haptazi normat parlamentare në Komisionin Hetimor për Zgjedhjet
Deputeti i PS, njëherësh anëtar i Komisionit Hetimor për zgjedhjet parlamentare të 25 prillit ka reaguar sot sa i takon bojkotit që ai dhe kolegët e t [...]

“Vepro nuk ka kohë më”! Mesazh i fuqishëm i profesor Kabos: SPAk të arrestojë kryeministra, ish-kryeministra, ministra, ish-ministra, deputetë, presidentë dhe ish-presidentë
Profesori Përparim Kabo teksa ka folur për zhvillimet e fundit në vend tha se SPAK nuk është duke e bërë si duhet punën e vet dhe mosveprimi i tij po [...]

Fatos Klosi: Vetingu në politikë do sjellë tërmet në PD, PS dhe LSI, ja kush janë më të rrezikuarit, nga Berisha te emrat e zhytur në afera
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka përshëndetur dje propozimin e Partisë Demokratike për të futur të gjithë politikanët në veti [...]

E akuzuan se babai ka të shkuar kriminale, reagon për herë të parë deputetja e PD-së: Nuk më mposhtni dot, jam nga Hoti …si Luli
Deputetja e Partisë Demokratike, Elda Hoti është akuzuar në lidhje me të shkuarën kriminale të babait të saj.
Hoti me anë të një postimi në Face [...]

“Populizmi që vjen erë”! Erion Braçe për vettingun e politikanëve: Ja kush janë 4 politikanët e PD-së që e kërkojnë
Partia Demokratike ka dorëzuar në Kuvend amendamentin për Vettingun e politikanëve, duke kërkuar që politkanëve t’u verifikohet pasuria dhe pastërtia [...]