Category: Debat

1 779 780 781 782 783 1,627 7810 / 16263 POSTS
“Jam nga Hotët”!  Luli Basha ‘kërcënon’ Berishën: Po vetpërmbahem shumë!

“Jam nga Hotët”! Luli Basha ‘kërcënon’ Berishën: Po vetpërmbahem shumë!

Kreu i PD, Lulzim Basha ka ashpërsuar gjuhën sot në mbledhjen e grupit parlamentar demokrat. Në mbledhje ka pasur debate të forta mes mbështetësve të [...]
Deputetja Koti flet broçkulla! “Do kërkojmë më shumë informacion nga ambasadorja Yuri Kim për vendimin ‘non grata” të Berishës!

Deputetja Koti flet broçkulla! “Do kërkojmë më shumë informacion nga ambasadorja Yuri Kim për vendimin ‘non grata” të Berishës!

Ndërkohë që Sali Berisha kërkon shkarkimin e Lulzim Bashës, deputetja e PD-së Sorina Koti thekson se do të pranojnë çdo vendim që mund të marrë Kuvend [...]
Kush duhet të largohet nga PD, Berisha apo Basha?! Blendi Fevziu bën deklaratën e papritur: Kreu demokrat përjashtoi kritikët e tij, partia nuk mund të mbahet peng

Kush duhet të largohet nga PD, Berisha apo Basha?! Blendi Fevziu bën deklaratën e papritur: Kreu demokrat përjashtoi kritikët e tij, partia nuk mund të mbahet peng

Gazetari Blendi Fevziu është shprehur se ish-kryeministri Sali Berisha dhe kreu i PD Lulzim Basha, duhet të largohen të dy nga Partia Demokratike. Sip [...]
Zbardhet se çfarë tha Agron Gjekmarkaj për Sali Berishën në mbledhjen e grupit në selinë blu: Gjithë jetën time e kam takuar 3 herë! Ja çfarë do të ndodhë nëse ai merr Partinë Demokratike

Zbardhet se çfarë tha Agron Gjekmarkaj për Sali Berishën në mbledhjen e grupit në selinë blu: Gjithë jetën time e kam takuar 3 herë! Ja çfarë do të ndodhë nëse ai merr Partinë Demokratike

Deputeti i Partisë Demokratike, Agron Gjekmarkaj deklaroi sot në mbledhjen e grupit në selinë blu se ish-kryeministri Sali Berisha do të duhej të isht [...]
Zgjedhjet në Kosovë, një shuplakë jo vetëm për Albinin, por sidomos për Tiranën politike

Zgjedhjet në Kosovë, një shuplakë jo vetëm për Albinin, por sidomos për Tiranën politike

Nga Bledi Lumani Lëvizja Vetëvendosje, edhe pse me pompozitet deklaronte se do fitonte gjithë komunat në zgjedhjet e 18 tetorit, në raundin e parë [...]
DEBATET me dyer të mbyllura, plas sherri mes Flutura Açkës e Albana Vokshit për Berishën. Basha: Mua vetëm Zoti më largon si kryetar i PD

DEBATET me dyer të mbyllura, plas sherri mes Flutura Açkës e Albana Vokshit për Berishën. Basha: Mua vetëm Zoti më largon si kryetar i PD

Me jo pak debate është shoqëruar mbledhja e grupit të PD këtë të hënë. Report TV ka zbardhur debatin e zhvilluar me dyer të mbyllura, ku deputeti Luan [...]
DESHTIMI: Vetëvendosja e Albin Kurtit përgjysmohet për 8 muaj në pushtet! Albini shikon ëndrra:  Jam shumë i kënaqur që jemi ende në balotazh, synojmë të fitojmë kudo

DESHTIMI: Vetëvendosja e Albin Kurtit përgjysmohet për 8 muaj në pushtet! Albini shikon ëndrra: Jam shumë i kënaqur që jemi ende në balotazh, synojmë të fitojmë kudo

Nëse zgjedhjet vendore të 17 tetorit në Kosovë ishin një test për qeverisjen 8-mujore të Albin Kurtit, votuesit e kanë ngelur në klasë atë. Pjesëmarrj [...]
Basha zbulon se do të dorëzoj 3 amendamente në Kuvend: Vetting politikanëve dhe krerëve të shtetit

Basha zbulon se do të dorëzoj 3 amendamente në Kuvend: Vetting politikanëve dhe krerëve të shtetit

Kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha në një prononcim për mediat jashtë selisë blu ka zbuluar tre amendamentet që PD do të dorëzojë në Kuvend bren [...]
A ishin detyrat e SHBA këto që duken sikur i përmbushi  Basha?! Nga shkrirja e LSI, te nxjerrja jashtë loje e dyshes Meta-Berisha dhe realizimi i reformës në drejtësi

A ishin detyrat e SHBA këto që duken sikur i përmbushi Basha?! Nga shkrirja e LSI, te nxjerrja jashtë loje e dyshes Meta-Berisha dhe realizimi i reformës në drejtësi

Politika shqiptare duket se po hyn në një epokë të re. Prej 30 vitesh kanë qenë të njëjtët njerëz që dominonin politikën vendase, por sinjalet janë se [...]
“Dërgova një padi kundër Ilir Metës, Sali Berishës dhe…”! Juristi Romeo Kara del me deklaratën e fortë: Nuk do rresht kurrë përpjekjet për drejtësi!

“Dërgova një padi kundër Ilir Metës, Sali Berishës dhe…”! Juristi Romeo Kara del me deklaratën e fortë: Nuk do rresht kurrë përpjekjet për drejtësi!

Juristi Romeo Kara ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale për një padi që ka ngritur para 4 vitesh ndaj ish-kryeministrit Sali Berisha, Pre [...]
1 779 780 781 782 783 1,627 7810 / 16263 POSTS