Category: Debat

1 785 786 787 788 789 1,627 7870 / 16263 POSTS
Basha i drejtohet publikisht Aleksandër Frangajt: Jeni llum, televizion provincial që shtrembëron të vërtetën për interesa personale

Basha i drejtohet publikisht Aleksandër Frangajt: Jeni llum, televizion provincial që shtrembëron të vërtetën për interesa personale

Lulzim Basha ka kritikuar linjën editoriale të televizionit Tv Klan të Aleksandër Frangajt i cili po suporton Sali Berishën në betejën e tij kundër Sh [...]
Rexhep Qosja: Nuk më lejon etika intelektuale, të sulmoj njeriun e rrëzuar, Sali Berisha!

Rexhep Qosja: Nuk më lejon etika intelektuale, të sulmoj njeriun e rrëzuar, Sali Berisha!

Akademiku Rexhep Qosja, ka komentuar shpalljen non grata të ish-kryeministrit Berisha dhe situatën e tij të re në PD. Qosja tha se tani Sali Berisha ë [...]
FOTO LAJM/ Lëviz bursa e politikës shqiptare, kur drejt Kukësit u nisen  dy strategët e njohur

FOTO LAJM/ Lëviz bursa e politikës shqiptare, kur drejt Kukësit u nisen dy strategët e njohur

Jul Deda dhe Çlirim Peka kanë udhëtuar drejt Kukësit ku Sali Berisha mbajti “Foltoren” e radhës. Kjo lëvizje vjen për të rregulluar imazhin e takim [...]
Kuksian i që do marr në varr foton e Berishës! Saliu i realizon ëndrrën militantit të  “çartur”

Kuksian i që do marr në varr foton e Berishës! Saliu i realizon ëndrrën militantit të “çartur”

Në simpatizant i Sali Berishës ka realizuar ëndrrën e tij gjatë “Foltores” së ish-kryeministrit në Kukës. Qytetari kërkoi të bëntë nje foto me liderin [...]
Sali Berisha  “askushi”  hiqet si Uliksi me kuksianët! Pas Edi Ramës,  i shpall “luftë” edhe Vuçiçit: Përgatitu Sllobodan

Sali Berisha “askushi” hiqet si Uliksi me kuksianët! Pas Edi Ramës, i shpall “luftë” edhe Vuçiçit: Përgatitu Sllobodan

Pasi kërcënoi disa herë kryeministrin Edi Rama, nga Kukësi, Sali Berisha i shpalli "luftë" edhe presidentit serb, Aleksandër Vuçiç. Pleqeria dhe halli [...]
Ish-kreu i PD-së paralajmëron ndryshimin drastik në Partinë Demokratike: Deri në vitin e ri çdo gjë do mbarojë! Ja fundi “tragjik” që e pret Lulzim Bashën

Ish-kreu i PD-së paralajmëron ndryshimin drastik në Partinë Demokratike: Deri në vitin e ri çdo gjë do mbarojë! Ja fundi “tragjik” që e pret Lulzim Bashën

Ish-kreu i Partisë Demokratike në Kukës, Ibsen Elezi ka komentuar zhvillimet e fundit politike. Ai ka konfirmuar pjesëmarrjen në takim. Ibsen Elezi [...]
Deputetja e PS shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të ish-zv.ministrit: Covid na mori edhe një tjetër

Deputetja e PS shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të ish-zv.ministrit: Covid na mori edhe një tjetër

Ish zv/Ministri Ahmet Ceni nuk ia ka dalë dot të fitojë betejën me virusin e rrezikshëm Covid-19, duke humbur jetën këtë të martë. Lajmin e bën me [...]
“O bie shteti shqiptar, ose…”! Frrok Çupi lëshon “bombën” e radhës: PD nuk e ka të gjatë

“O bie shteti shqiptar, ose…”! Frrok Çupi lëshon “bombën” e radhës: PD nuk e ka të gjatë

Analisti Frrok Çupi është shprehur se Partia Demokratike nuk e ka të gjatë. Ai ka theksuar se në vendin tonë nuk ka praktikisht PD, por është një [...]
“Je llum që i shërben interesave”, Frangaj i përgjigjet Bashës: Fli pak më shumë, dil më pak në televizor

“Je llum që i shërben interesave”, Frangaj i përgjigjet Bashës: Fli pak më shumë, dil më pak në televizor

Aleksandër Frangaj i është përgjigjur Lulzim Bashës fill pas akuzave të forta që i adresoi ky i fundit duke i dërguar një mesazh publik se po manipulo [...]
FMN apel qeverisë: Kujdes me PPP! Rritja e cmimit të energjisë rrezik për ekonominë

FMN apel qeverisë: Kujdes me PPP! Rritja e cmimit të energjisë rrezik për ekonominë

Shefja e misionit të FMN-së për Shqipërinë, Yan Sun në një konferencë për mediat deklaroi se rritja e çmimeve ku preket edhe energjia elektrike, paraq [...]
1 785 786 787 788 789 1,627 7870 / 16263 POSTS